Jari Sillanpäälle keikka olympiastadionille?

Kesä 2014 Cheek, kesä 2015 Jari Sillanpää. Siinä Helsingin olympiastadionin suomalaiset tähtikeikat. Anakonda.fin tietojen mukaan Sillanpää vetää ensi kesänä stadionkeikan!

Anakonda.fi luotettavista saamien tietojen mukaan pitkän linjan suosikkilaulaja Jari Sillanpää esiintyy kesällä 2015 Helsingin olympiastadionilla.

Kyseessä on toinen vuosi peräkkäin, kun suomalainen artisti uskaltautuu stadionille. Viime elokuussa asialla oli Cheek, joka veti stadionin täyteen peräti kahdesti.

Jari Sillanpäätä kiertää parhaillaan Suomea Ho!Ho!Ho! Suuri pikkujoulushow -kiertueella yhdessä Virve Rostin ja Laura Voutilaisen kanssa.

Idea stadionkonsertista ponnahti esiin MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa viime keväänä, kun vieraileva tuomari Pelle Miljoona kehui Sillanpäätä stadion-tason esiintyjäksi.

"Elokuun ilta, stadion, 40 000 stendaria ja Jari Sillanpää. Se on siinä", Miljoona kannusti lähetyksessä MTV.fin mukaan ja sai Sillanpään "varovaisen innostuneeksi".

"Perhana, se olisi kyllä aika hieno juttu. Se on vain vaikeaa toteuttaa, sillä mä en ole enää mikään uutinen tässä maassa. Periaatteessa why not. Olisihan se mahtavaa, vaikka vähän utopistiselta se tuntuu. Minulla on paljon erilaisia haaveita."

Sillanpään konsertti kesällä 2015 osuu laulajatähden tasavuosijuhliin: ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun hänet valittiin Tangokuninkaaksi. Hän myös täyttää 50 vuotta 16. elokuuta.

Juhlaan on aihetta jo aiemmin: Anakonda.fin tietojen mukaan syyskuussa julkaistu Rakkaudella merkitty mies -albumi lähestyy myynnillään platinalevyrajaa 20 000 myytyä levyä.

Pasi Kostiainen

Lue myös:

Pasi Kostiainen: Cheekistä Sillanpäähän ja Kaija Koohon - Nyt halutaan suomalaista, elävänä

Päivän levy: Jari Sillanpää: Rakkaudella merkitty mies - WTF, Siltsu-Bitch?