Kuvablogi: Tunnelmia Tampereelta - Tehdaskaupungin sydän

Tampere on monimuotoinen kaupunki, kuten Anakonda.fi:n bloggaaja Hannu Peltosen kuvissa on nähty. Tällä kertaa voidaan ihailla kaupungin teollista sydäntä.

Hannu Peltosen suositussa kuvablogissa Anakonda.fi:ssä on yleensä leikitty tunnistusleikkiä. Peltonen ei ole kertonut tamperelaisille tai muillekaan, missä hän on otoksensa nauttinut. Ne tunnistavat, jotka tunnistavat - muut nauttikoon kuvista muuten vain.

Tällä kertaa tunnistajia lienee enemmän kuin yleensä. Peltonen on ikuistanut kauniisti kotikaupunkinsa vanhan, teollisen ytimen. Vain Näsinneula taitaa olla tunnetumpi maamerkki kuin Tammerkosken ympärille viime vuosisadalla kohonneet komeat, punatiiliset tekstiiliteollisuusrakennukset.

Nyt niitä voi katsella ikäänkuin tuplana.

Jos törmää Peltosen kuviin vasta nyt, on ehkä kiinnostunut hänen historiastaan. Näin Peltonen esittelee itsensä Anakonda.fi:n lukijoille:

"Olen 62-vuotias, omasta mielestäni nuorekas ja katu-uskottava Popedan ex-manageri, Cabaree Oscarin ja Oskarinhovin entinen DJ. Olin myös antikvariaatti Komisario Palmun aina hyväntuulinen isäntä 24 vuotta, ja elin Tapparaa Aamulehteen ihan luvan kanssa kehumalla 17 vuotta. Toimin myös musiikki- ja kirjallisuusavustajana samaan lehteen. Käsittääkseni edelleenkin, jos aikaa jää kuvaamiselta ja innostun."

Hannu Peltonen

Hannu Peltonen kuvaa Anakonda.fi:lle Tunnelmia Tampereelta -kuvablogia. Hän myös kirjoittaa, kun asiaa on.

Uusi kuvablogi aloittaa: Hannu Peltonen - Tunnelmia Tampereelta

Blogi: Mitä on vanha kirjallisuus?

Kuvablogi: Tunnelmia Tampereelta

Kuvablogi: Tunnelmia Tampereelta - Kesäistä luontoa kaupungissa

Hyvää juhannusta!