Tarantino jatkaa Djangoa tv-sarjana?

Cannesin elokuvajuhlilla pitämässään tiedotustilaisuudessa ohjaaja Quentin Tarantino vihjasi, että suunnittelee tekevänsä edellisestä elokuvastaan Django Unchained minisarjan tv:lle.

TV-sarjojen on sanottu elävän 2010-luvulla samanlaista kukoistuskautta kuin amerikkalaisessa elokuvassa koettiin 1970-luvulla. Muun muassa Pulp Fiction - ja Kill Bill -elokuvistaan tunnettu amerikkalaisohjaaja Quentin Tarantino on tehnyt tähän mennessä yksittäisiä episodeja tv:lle, mutta nyt hän saattaa valloittaa myös pienemmät ruudut: suunnitelmissa on neliosainen tv-versio Django Unchained -elokuvasta. Elokuvan väkivaltaisen luonteen mukaisesti sarjaa suunnitellaan Yhdysvalloissa kaapelikanavalle, jotka ovat levittäneet useita viime vuosien merkittävistä, mutta suurkanaville liian ahdistavista ja rajuista sarjoista kuten Breaking Badia.

Tarantino kuvaili  Vulturen mukaan Cannesissa, että ihmiset suhtautuvat eri tavalla nelituntiseen elokuvaan kuin neljästä tunnin pituisesta osasta koostuvaan tv:n minisarjaan.

-On huvittavaa, että kun kertoo tekevänsä neljän tunnin elokuvaa, ihmiset pyörittelevät silmiään:"Emme halua katsoa sellaista!" Mutta neliosaisen sarjan nämä ihmiset ovat valmiita katsomaan putkeen!

 

 

Kuvassa Quentin Tarantino Cesars -elokuvapalkintotilaisuudessa aikaisemmin tänä vuonna. Kuva: Georges Biard.