Uusi Bond -tyttö Léa Seydoux valitsee roolit tarkasti

James Bond -elokuvat uudelle tasolle nostanut Skyfall saa jatkoa marraskuussa, kun seuraavan Bondin filmaukset alkavat. Näyttelijöiden taso säilyy korkeana. Anakonda.fi listasi, missä kaikissa viime vuosien kehutuissa elokuvissa uusi Bond -tyttö onkaan näytellyt.

James Bondille - ja hänen katsojilleen - aina niin tärkeä naispääosan esittäjä uuteen elokuvaan on julkistettu. Daniel Craigin rinnalla nähdään ranskalainen näyttelijä Léa Seydoux, 29. Pariisilaissyntyinen Seydoux on kotimaassaan supertähti. Hän palkittiin viime vuonna Cannesin elokuvajuhlilla parhaana näyttelijänä roolistaan Adelen elämä: osat 1 ja 2 -elokuvassa.

Seydoux on nähty viime vuosien kehutuista elokuvista myös muun muassa Quentin Tarantinon Kunniattomissa paskiaisissa, Woody Allenin Midnight In Parisissa ja Wes Andersonin The Grand Hotel Budapestissa. Isompia Hollywood -tuotantoja hänen cv:ssään edustavat Robin Hood ja Mission Impossible - Ghost Protocol.

Daniel Craigin Bond -elokuvat eivät ole tunnetusti olleet "pelkkiä bondeja", vaan ihan oikeita leffoja, joihin on saatu houkuteltua arvostettuja näyttelijöitä. Léa Seydoux sopii hyvin Skyfallissa säväyttäneiden Javier Bardemin ja Ralph Fiennesin seuraajaksi.

Kuvassa Léa Seydoux Berliinin elokuvajuhlilla helmikuussa, kuva: Susanne Erler.