Silta -tv-sarjan kolmoskausi valmistuu vaikeuksista huolimatta - katso teaser

Saga Norenin Porche kiitää jälleen Kööpenhaminen ja Malmön väliä, mutta kuinka Silta selviää ilman toista päähahmoa, tanskalaispoliisi Martin Rohdea? Tämä selviää syksyllä, kun kolmas tuotantokausi tulee ruutuihin. Anakonda.fi lievittää Silta-fanien nälkää jakamalla tuoreen teaser -videon.

Ruotsalaisnäyttelijä Sofia Helinin kuva on kahden vuoden takaa, mutta se kuvaa myös nykyhetkeä: Helin valmistautuu yksin Silta -tv-sarjan kuvauksiin roolihahmonsa poliisi Saga Noreniksi puettuna ja kammattuna.

Ruotsalais-tanskalainen jännityssarja Silta jatkuu syksyllä. Sen kolmannen tuotantokauden jaksoja kuvataan parhaillaan. Siitä tiedottaminen on aloitettu oheisella teaser -videolla. Sen mukaan paljon on samoin kuin ennen: marraskuisen harmaa Scandic Noir -värimaailma, pahuutta henkivät kuvat - ja Saga Noren kipunoimassa omien vaikeuksiensa kanssa.

Mutta jotain on myös toisin: Norenin apuna ei rikoksia selvitä tanskalaispoliisi Martin Rohde. Häntä näyttelevä tanskalaisnäyttelijä Kim Bodnia oli jo lupautunut mukaan, mutta hän ei ollut tyytyväinen roolihahmonsa kehitykseen käsikirjoituksen perusteella.

"Se on harmillista, mutta meidän on mentävä eteenpäin ja hyväksyttävä tilanne", Anders Landstrøm sarjaa tuottavasta Film Lance ruotsalaisyhtiöstä kommentoi Sydsvenskan -lehdelle.

Hänen mukaansa Rohden poisjäänti pistää käsikirjoituksen uusiksi, mutta nyt Norenin henkilöön voidaan perehtyä tarkemmin.