Onko tämä Volvon ja vaimon yhteinen fantasia?

Shanghain autonäyttelyssä on taas nähty paitsi uusia ja myyntiin tulevia automalleja, myös visioita autoilun tulevaisuudesta erilaisina konsepteina. Anakonda.fi nostaa esiin Volvon osaston oivalluksen, jossa on katse siirretty kuskista matkustajaan.

Oman tiedotetekstinsä mukaan Volvo vie "ylellisyyden uudelle tasolle" Shanghain autonäyttelyssä tällä viikolla esittelemällään Lounge Console  -matkustamokonseptilla.

Lounge Console korvaa Volvon matkustamossa kuljettajan viereisen etuistuimen. Bisnestason kyydityksessä voi tämän vision mukaan katsella jatkossa takapenkillä jalat mukavasti suoraksi oikaisten vaikkapa 17 -tuumaista televisiota tai isoa meikkipeiliä.

Volvo siis suuntaa markkinointinsa liikematkustajille ja arvovieraille, mutta mikäpä estää hankkimasta Lounge Consolea perhekäyttöön, puolison tai jälkikasvun iloksi?

Ainakin se, että kyseessä on tosiaan toistaiseksi pelkkä konsepti. Vielä tänä äitienpäivänä esimerkiksi uuden Volvo XC90 -mallin joutuu hankkimaan ilman Lounge Consolea.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Tesla sai haastajan: Audi R8 e-Tron - Aika kyytiä nollapäästöillä!

Katso myös nämä videot:

Näin käy renkaanvaihto liikkuvassa autossa - Katso video

Nettiklassikko: Mitä saadaan, kun yhdistetään Lada Niva ja Ferrari? Katso vauhdikas video

 

Nettihitti: Näin on tuunattu venäläisiä autoja!

 

Vertailun vuoksi: näin Ladaa mainostettiin 1970-luvulla Suomessa

 

 Maailman nopein autopesu? 94-vuotias kaahasi harjakoneen läpi - katso video

 

Nettiklassikko: Lexus pysäköidään varovasti - Huom! Videota ei ole hidastettu