Nettihitti! YouTube -tähti "lensi" dronella Levillä - video katsottu yli 7 miljoonaa kertaa

Vuosi päättyköön lappilaiseen eksotiikkaan - kansainvälisin silmin. Anakonda.fi toivottaa lukijoilleen hyvää uutta vuotta jakamalla YouTube -tähti Casey Neistatin Levillä kuvaaman videon - moni on sen jo nähnytkin.

Tällaisesta julkisuudesta maailman matkakohteet haaveilevat: YouTube -tähti Casey Neistat halusi tulla Suomeen ja Lappiin kuvaamaan lumisen videon.

Videon idea on yksinkertainen: rakentaa drone, joka kestää Neistatin painon - ja kuvata, kun hän liikkuu lumilaudalla dronen vetämänä.

Ja toiminnan miehiä kun Neistat on, hän - ja hänen 11-jäseninen työryhmänsä - saapui Suomeen, videon mukaan "rakensi itse" dronen ja hurjasteli sen kyydissä. Kovaa kyytiä - ja hyvää kuvaa, jossa suomalainen Lapin eksotiikka hohkaa arktista lumoa.

Lappilaiset matkailuyrittäjät lienevät tyytyväisiä, sillä jo kymmenessä päivässä Human flying drone -video on saavuttanut 7,3 miljoonaa katselukertaa. Vaikka niistä iso osa olisikin Suomesta, on Neistatia ja Lappia ihmetelty runsaasti muuallakin.

Videon voi katsoa tästä:

Neistat, 35, solmi äskettäin itseään ja työryhmäänsä koskevan sopimuksen uutiskanava CNN:n kanssa. Uutinen siitä löytyy tästä.

Suomessa Neistatin Lapin valloituksesta kertoi ensimmäisenä HS - Nyt.