Lady Gagan Super Bowl Show: 300 dronea jne. - Katso video

Super Bowl oli taas hieno tapahtuma, jossa jenkkifutiksen ympärille oli rakennettu puheenaiheita tv-mainoksista ja musiikista. Anakonda.fi jakaa Lady Gagan upean väliaika-show`n.

Super Bowl 2017: New England Patriots voitti Atlanta Falconsin historiallisesti vasta jatkoajalla 34 - 28. Patriots oli tappiolla läpi ottelun, mutta nousi lopussa rinnalle ja jatkoajalla NFL -mestaruuteen.

Ottelu tarjosi draamaa ja viihdettä parhaan urheilutapahtuman tavoin.

Mutta Super Bowl on vuosittain paljon muutakin kuin urheilua. Se kohahduttaa mainoksillaan, joihin panostetaan sisällöllisesti ja rahallisesti. Tänä vuonna 30 sekunnin mainoksesta sai maksaa noin viisi miljoonaa dollaria. Ainakin ensivaiheessa vaikuttaa siltä, että huomion vei olutmerkki Budweiser. Sen mainos suututti jo etukäteen presidentti Trumpin kannattajat ottamalla kantaa maahanmuuton puolesta. Ilta-Sanomien juttu Adolphus Buschin vaikeasta saapumisesta Yhdysvaltoihin ja linkki mainosvideoon löytyy tästä.

Entä sitten Lady Gaga? Jo hänen valintaansa väliaikaohjelman esittäjäksi pidettiin rohkeana Yhdysvaltain tämänhetkisessä poliittisessa tilanteessa. Lady Gaga kuuluu laajan taiteilijajoukkoon, jotka vastustivat Trumpin valintaa presidentiksi.

Itse show`ssa Lady Gaga pidättäytyi kuitenkin suorilta provokaatioilta. Ei laulajaa kuitenkaan voi takinkääntäjänä pitää, hän esitti biisinsä Born This Way, jossa lauletaan muun muassa:

You’re black, white, beige, chola descent

You’re Lebanese, you’re orient

ja vielä:

No matter gay, straight, or bi

Lesbian, transgendered life

I’m on the right track baby

I was born to survive

Teknisesti show oli taas näyttävä ja vaikuttava uuden tekniikan esittely. Wired kirjoitti, että heti esityksen aluksi nähty tähtitaivas, joka muuttui Yhdysvaltain lipuksi oli toteutettu 300 dronella. Wirenin mukaan lennokki-show nähtiin tässä mittakaavassa nyt ensimmäisen kerran - mutta ei viimeistä.

Anakonda.fi jakaa Lady Gagan räväkän ja kimaltelevan esityksen NFL:n YouTube -tililtä tähän:

Kuva: kuvakaappaus videosta