Tähtien sota -fanit, ensi-iltaan vielä kaksi kuukautta - Katso uuden leffan traileri

Star Wars: The Force Awakens -elokuvan traileri on julkaistu. Anakonda.fi jakaa sen kaikkien Tähtien sota -fanien odotuksen lääkkeeksi ja yllykkeeksi, leffan ensi-iltaan on vielä pari kuukautta.

Ensimmäisen Tähtien sota -elokuvan ensi-illasta on kulunut yli 38 vuotta, mutta sarja jatkuu yhä. Tai jälleen: 16. joulukuuta saa Suomen ensi-iltansa sarjan seitsemäs elokuva, suomenkieliseltä teatterinimeltään Tähtien sota: Episodi VII - The Force Awakens.

Elokuva aloittaa uuden trilogian. Se jatkaa alkuperäistä Tähtien sota -saagaa, johon kuuluivat elokuvat Tähtien sota (1977), Imperiumin vastaisku (1980) ja Jedin Paluu (1983). Toinen leffasatsi Pimeä uhka (1999), Kloonien hyökkäys (2002) ja Sithin kosto (2005) kuvasivat tapahtumia ennen ensimmäistä trilogiaa. Nyt tarinassa päästään siis eteenpäin.

Odotukset uutta elokuvaa kohtaan ovat Tähtien sota -fanien keskuudessa korkealla, vaikka kymmenen vuotta sitten Sithin kostoa pilkattiin epäillen, että sen nimessä on kirjoitusvirhe.

Tähtien sota: Episodi VII - The Force Awakens on ensimmäinen elokuva, jossa sarjan luojan George Lucasin rooli rajoittuu "luovan konsultin" rooliin. Lucas myi aiemmat leffat tuottaneen Lucasfilm -yhtiönsä Disneylle muutama vuosi sitten.