Pirkka-Pekka Petelius:"Ilman liikuntaa ahdistun - kun liikun, maailma on auki"

Anakonda.fi:n netti-tv-sarjassa treenaava Pirkka-Pekka Petelius löytää aina aikaa liikunnalle. Katso avomielinen videohaastattelu.

"Luova-ala, luonto ja liikunta. Siinä on kolme asiaa, jotka ovat elämäni tukipilarit", PIrkka-Pekka Petelius sanoo Anakonda.fi:n oheisessa videohaastattelussa.

Peteliuksen luovuus tunnetaan, onhan hän viihdyttänyt näyttelijänä, käsikirjoittajana, ohjaajana ja tuottajana suomalaisia yli 30 vuoden ajan. Ja hänen luontoharrastuksensa on tuttua myös, onhan häntä kuultu muun muassa Yleisradion klassikko-ohjelman Luontoillan isäntänä viime vuosina. Mutta liikunta, se on yhtä lailla tärkeä osa Peteliuksen elämää.

Siksi Pirkka-Pekka Petelius on luonteva valinta Anakonda.fi:n koomiseen kunto-ohjelmaan. Kuntoile oikein Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa opettaa kuntosali- tai kotitreenaajalle oikeita liikesarjoja perusliikkeiden osalta.

Videohaastattelussa Petelius kertoo kuntoiluhistoriastaan, esimerkiksi siitä kuinka 1980-luvulla kaikki muu hänen elämässään oli aikataulutettu kuntosaliharjoittelun ehdoilla. Ja muun muassa siitä, millaiseksi muuttuu, jos joutuu olemaan liikkumatta.

"Jos en saa viikottaista, useimmiten päivittäistä määrää hikoilua ja hengästymistä, alan voida pahoin. Minusta tulee ärtynyt ja tulee ahdistusta", hän sanoo.

"Mutta heti kun se on tehty, koko maailma on auki."

Haastattelussa toimittajana on Pasi Kostiainen ja kuvaaja-editoijana Tommi Ojala.

Kuntoile oikein Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa - katso tähän mennessä julkaistut jaksot Anakonda.fi:stä:

Uusi ohjelma: Kuntoile oikein Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa - Osa 1: Nyt tuntuu kyykky reisissä

Netti-tv: Kuntoile oikein Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa - Osa 2: Haluatko isot hauikset?