"The King of the North!" - Markkanen villitsi selostajan ennätyksellään

Koripalloilija Lauri Markkanen jatkaa vakuuttavasti NBA:ssa. Anakonda.fi onnittelee 20-vuotiasta suomalaista kolmannessa ottelussa syntyneestä liiga-ennätyksestä.

Lauri Markkanen on täyttänyt suomalaisten ja chicagolaisten koripallofanien odotukset upeasti ensimmäisissä otteluissaan koripalloliiga NBA:ssa. Varhain keskiviikkona Suomen-aikaa Markkanen pelasi kolmannen ottelunsa liigassa - ja teki ennätyksen: hän on nyt ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut tekemään kolmessa ensimmäisessä ottelussaan yhteensä kymmenen kolmen pisteen koria.

Ei ihme, että yhdysvaltalaisselostajat innostuivat ja kutsuivat Markkasta jo lempinimellä "King of The North", Pohjoisen kuningas. Selostajan hehkutus löytyy  Chicago Bullsin Twitter -videon loppuhuipennuksesta tästä.

Kaikkiaan Markkasen tehot ottelussa olivat seuraavat: 19 pistettä, joista kaikkiaan viisi kolmen pisteen heitoilla. Lisäksi hän oli Bullsin tehokkain levypallojen riistäjä napattuaan niitä yhteensä kahdeksan.

Bulls kärsi ottelussa kauden kolmannen tappionsa. Cleveland Cavaliers voitti pistein 119 - 112, tähtenään odotetusti peräti 34 pistettä heittänyt LeBron James.

Chicagolaiset kommentaattorit ammentavat Markkasen vahvasta murtautumisesta Bullsin kokoonpanoon iloa, kun joukkue taapertaa tappiosta toiseen. "Chicago Bulls Rumors" -nimimerkki muistuttaa Twitterissä tappelusta, jonka seurauksena Markkanen ylipäänsä sai pelipaikan avaukseen. Nimimerkki kiittää tappelupukareita Miroticia ja Portisia siitä, että he pahoinpitelivät itsensä sairaslistalle ja pelikieltoon - ja mahdollistivat "pelastaja Markkasen" pelaamisen. Nimimerkki ennakoi, että suomalaispelaaja on ottanut kaksikon pelipaikan pysyvästi.

 KUVA: kuvakaappaus FreeDawkingsin YouTube -videosta.