Radulov valitsi sittenkin NHL:n - Katso seuraleikin erikoiset käänteet

KHL menettää ehkäpä värikkäimmän pelaajansa, kun venäläistähti Aleksander Radulov vaihtaa sittenkin Venäjän Kanadaan ja NHL-seura Montreal Canadiensiin. Anakonda.fi kertaa Radulovin siirron vaiheet, sillä vain muutama päivä sitten uutisoitiin hyökkääjän jäävän Venäjälle.

Iso, vahva, taitava ja luonteikas Alekdander Radulov on kiekkokaudella 2016 - 2017 NHL-pelaaja. Montreal Canadiens julkisti yhden vuoden venäläisen hyökkääjätähden kanssa. Ylen mukaan sopimuksen arvo on 5,75 miljoonaa dollaria.

Kahden hopeaan päättyneen kauden jälkeen tiedettiin jo keväällä, että Radulov hakee NHL-sopimusta. Moskovan TsSKA:ssa hyökkääjä laskettiin menetetyksi tapaukseksi.

Silti sopimusuutinen tuli yllätyksenä. Vain muutama päivä sitten nimittäin muun muassa kanadalainen SportsNet kirjoitti, että Radulov pyytää niin muhkeaa korvausta sopimuksestaan, että palkkakaton alla operoivat NHL-joukkueet eivät siihen veny.

Samalla uutisoitiin, että Radulov on tehnyt sopimuksen KHL-joukkue Salavat Julajev UFA:n kanssa. Radulov edusti UFAA ennen neljän vuoden Moskovan-pestiään. UFA:n kanssa Radulov muun muassa juhli mestaruutta keväällä 2011.

Pelaajan agentti ja UFA:n johto kuitenkin kiistivät sopimuksen - ja nyt on sitten selvää, että Radulovin kiemuroita, takaraivolla roikkuvaa kypärää ja aktiivista keskustelua tuomareiden kanssa seurataan jatkossa NHL:ssä.

Äkkiväärä kaukalossa, äkkiväärä sopimuskuvioissa. Nähdäänköhän jo kesken ensi kauden 29-vuotiaan supertähden paluu KHL:ään?

Kuva: Alekdander Golovko