Muistatko Stigin ja Edun härskin muunnelman Cheekin hitistä?

Anakonda.fi esittää perjantaibiisinä Edu Kehäkettusen ja Stigin arkistoaarteen. Yleisö vaatii sitä esitettäväksi jokaisella Stigin keikalla edelleen.

Ensin oli Cheekin vuoden 2005 hitti Liiku, jossa vieraili myös laulaja Jonna. Voit kuunnella biisin tästä:

Kolme vuotta myöhemmin tuli Edu Kehäkettusen ja DJPP:n versio albumilla Hyvän olon konsultit. Kappaleessa Kullii vieraili silloin taiteilijanimeä Stig Dogg käyttänyt artisti. Tämän version voi kuunnella alta - VAROITUS JA LUPAUS: sisältää alatyylin ilmaisuja enemmän kuin Cheekin alkuperäinen teos:

 

Vuonna 2014 tilanne on se, että Cheek on kaksi stadionia yleisöä vetävä suomalainen supertähti, mutta ihan huonosti ei mene Stigillä tai Edu Kehäkettusellakaan. Kehäkettunen työskentelee iltapäiväjuontajana Radio Helsingin Hesa o ygöne -ohjelmassa, Stig puolestaan on noussut iskelmälliseksi kansansuosikiksi esiintymissä muun muassa televisiossa muun muassa UMK-, Syksyn sävel- ja Tähdet, tähdet -ohjelmissa.

Stig kertoo Anakonda.fi:lle, että tätä varhaisteosta pyydetään edelleen esitettäväksi jokaisella keikalla!

-Opiskelijakeikoilla se tulee vedettyäkin, hän kertoo.

Edu Kehäkettusen ja Stigin yhteisen ensiesityksen biisi sai aikanaan komeasti Hartwall Areenassa.

-Oltiin Hartwall Areenassa 50 Centin lämppäreinä. Veikkaan, että Tähdet, tähdet -keikalla (Helsingin jäähalli 17.5.) se jää esittämättä, Stig sanoo.

Kappaleen musiikkivideon voi käydä katsomassa täältä.