Johnny Depp, Alice Cooper ja Paul McCartney samassa bändissä!

No nyt taisi syntyä kaikkien aikojen superbändi: Hollywood Vampires -yhtyeessä ovat mukana "kaikki" musiikkihullusta näyttelijä Johnny Deppistä rocklegenda Alice Cooperiin sekä vierailijoina muun muassa Paul McCartney, Dave Grohl ja Joe Walsh. Anakonda.fi odottaa lähinnä lainabiiseistä koostuvaa levyä innoissaan - ja jakaa albumin videoteaserin.

Video-teaser ei kestä kuin noin 30 sekuntia, mutta sen perusteella tähtisoittajilla on ollut studiossa oikein hyvä meininki. Paul McCartney nauraa basso sylissään ja Johnny Depp sekä McCartneyn rumpalina tunnettu Abe Laboriel Jr. eivät tahdo räkättäessään pystyssä pysyä.

Teossa on siis ollut Hollywood Vampires -yhtyeen esikoislevy. Varsinaisen bändin muodostavat levy-yhtiön tiedotteessa hyviksi ystäviksi mainitut Alice Cooper ja Johnny Depp sekä Aerosmithin kitaristi Joe Perry. Lisäksi kokoonpanoon kuuluvat levyllä nimekkäät vierailijat, muun muassa Sir Paul McCartney, Foo Fightersin Dave Grohl, Eaglesin Joe Walsh, AC/DC:n Brian Johnson ja Slash.

Hollywood Vampires puolestaan on Alice Cooperin West Hollywoodin maineikkaalla Sunset Stripillä sijaitsevassa Rainbow Bar & Grillissä perustama ryyppykerho. Tiedotteen mukaan kerho on tosin perustettu 1972, ja siihen ovat kuuluneet jo ennen tätä kuolleet Jimit Morrison ja Hendrix. Tai ehkä kyse on rockmytologiasta, ovathan Hollywood Vampiresin albumin ainoat omat kappaleet nimeltään Raise The Dead ja Dead Drunk Friends.

Hollywood Vampiresin albumi julkaistaan 11. syyskuuta.