Musiikkia vauvantekoon? Honne on jo saanut kiihottavan maineen

Honne on brittiduo, jonka soulia ja eletronista yhdistävää soundia on pidetty "musiikkina, joka tekee vauvantekomusiikista taas coolia". Anakonda.fi yhtyy kehuihin ja linkittää tähän Honnen kiinnostavimpia kappaleita.

Itkisitkö onnesta, jos... kertoisin Honnesta? Ehkä, jos pidät melodisesta ja haikean coolista, mutta sielukkaasta pop-musiikista.

Honne on Somersetissä Englannissa pari vuotta sitten perustettu duo, jonka muodostavat laulaja Andy ja kosketinsoittaja James. Molemmat ovat häärineet myös tuottajina Honnen ep-julkaisuilla ja juuri julkaistulla kappaleella Someone That Loves You. Tuon laulajatar Izzy Bizun kanssa taltioidun biisin voi kuunnella Spotifystä tästä:

Torstai-iltana Honne oli yksi esiintyjistä Warner Musicin Tukholman Bernsissä järjestämässä Showcase -konsertissa. Andy ja James esiintyivät apumuusikkojen kanssa kutsuvierasyleisölle.

Muutaman biisin keikka vahvisti duon yhteydessä usein mainitun määritelmän: Honne tosiaan yhdistää 2010-luvun historiatietoista elektronista pop-soundia ja soul -vaikutteita. Jos oikein rohkeasti verrataan, Andyn fraseeraus toi hetkittäin mieleen mitä sielukkaimmin tulkinneen legendan, Bill Withersin.

Ehkä juuri Withersin kautta voi ymmärtää mielikuvan, jonka Honne oli herättänyt onestowatch.com -sivuston kirjoittajassa. Tämä kun ei ainoastaan kuvaile Honnen musiikkia "vauvantekomusiikiksi", vaan julistaa, että Honne "tekee vauvantekomusiikista coolia".

Kuuntele itse ja kokeile, vaikka lauantai-iltana. Tässä ensisijaisesti Japanin-markkinoille julkaistu seitsemän biisin ep.