"Sensaatiohybridi" on vasta alkua? - KL:”Saatat yllättyä, 
kun näet seuraavan sukupolven Toyotat”

Toyotan muotoilu mullistuu. Äskettäin myyntiin tullut C-HR on esimakua siitä, mihin konservatiivisista malleistaan tunnettu suosikkimerkki on menossa.

Toyota esitteli viime syksynä C-HR:n oman, ns. cross over -mallinsa. Saman sarjan suurmenestyjä on ollut koko kuluneen vuosikymmenen ajan Nissan Qashqai, eräänlainen kevytmaasturin ja henkilöauton yhdistelmä. Mutta Toyota ei tietenkään tyytynyt kopioimaan kilpailijaansa sellaisenaan, vaan C-HR:n sisälle lyötiin houkuttelevimmaksi moottorivaihtoehdoksi Toyotan menestystuotteeksi tekemä hybridi, sähkö- ja polttomoottorin yhdistelmä. Lisäksi muotoiluun panostettiin poikkeuksellisen rohkeasti.

Kauppalehden Geneven automessuilla haastattelema Toyotan Euroopan toimitusjohtaja Johan van Zyl antaa ymmärtää, että C-HR on Toyotan muotoilun edelläkävijä. Vastaa futuristinen linja tulee näkymään tulevissa auriksissa ja avensiksissa.

"Kunhan näet seuraavan sukupolven autot, niin saatat yllättyä. C-HR on suunniteltu Euroopassa, Nizzassa, ja tulevissa autoissa on aiempaa enemmän eurooppalaista otetta”, van Zyl kommentoi Kauppalehdelle.

C-HR:n ilmettä on tämänhetkisessä Lexus -mallistossakin, mutta uusi, nuorempaan kuluttajapolveen vetoava C-HR vie muotokielen toistaiseksi pisimmälle.

Jännittävää nähdä, miten Toyotan vakioasiakkaat suhtautuvat uuteen muotokieleen. Ovatko he luotettavia autoja etsiessään turvallisuushakuisia myös automuotoilun osalta?

Lue Anakonda.fi:stä myös nämä:

Nettihitti: Toyota Corolla -ilmoitus - "Pyssyy kynnenaluset puhtaana!"

Rai rai, nyt tulee tulee Toyota Mirai! Lopettaako vetyauto liikenteen päästöt?

Voiko "Suomen halvin auto" olla sijoitus lähes 40-vuotiaana?

Ostaisitko "BMW-Toyotan"? - "Herättää hilpeyttä"