J-studio: Tommi Kivistö - Viekö Jokeri-kasvatin tie olympiakaukaloon?

Jokerit on aloittanut KHL-kauden komeasti ennätyksellisellä voittoputkella. Anakonda.fi:n netti-tv-ohjelman vieraana on yksi uusiutuneen Jokeri-joukkueen onnistujista, kasvattajaseuraansa palannut Tommi Kivistö.

"Minut on kasvatettu kannattamaan Jokereita", sanoo puolustaja Tommi Kivistö.

Hän muistaa olleensa Hartwall Arenassa Jokerien juniorina 14. huhtikuuta 2002, kun Jokerit voitti Suomen mestaruuden - ja usein muulloinkin.

"Silloin ajatteli, että kun joskus pääsisi tuonne jäälle."

Toive on toteutunut. Kivistö palasi kasvattajaseuraansa täksi kaudeksi pelattuaan viisi kautta muualla: AHL-joukkue Charlotte Checkersissä, SM-liiga-joukkue Ilveksessä ja KHL:n Avtomobilist Jekateringburgissa.

Kuten koko Jokeri -joukkueella, myös Kivistöllä peli on kulkenut alkukauden ajan erinomaisesti. Hänet on ihan ansiosta nostettu mukaan spekulaatioihin paikasta olympiajoukkueessa.

J-studio on Anakonda.fi:n netti-tv-ohjelma, joka esittelee Jokerien joukkuetta - ja jotain Jokereihin tai jääkiekkoon liittyvää puheenaihetta. Toisessa ohjelmassa siis vieraana Tommi Kivistö - ja puheenaiheena pelaaminen kasvattajaseurassa - ja ehkä olympialaisissakin.

Fakta: Jokerien seuraavat ottelut KHL:ssä: sunnuntaina 15.10. Jokerit - Salavat Julajev UFA, tiistaina 17.10. Jokerit - AK Bars Kazan, lauantaina 21.10. SKA Pietari - Jokerit ja maanantaina 23.10. Jokerit - Lokomotiv Jaroslavl

Katso Anakonda.fi:stä myös aiempi J-studio:

Uusi netti-tv-ohjelma: J-Studio - ensimmäinen vieras Jesse Joensuu