"Nasupetteri" ja 3 muuta syytä, miksi sympatiat ovat Don Tamin puolella

Jääkiekkoleijona numero 79 ei saanut toivomaansa anteeksipyyntöä formulaselostaja Niki Juuselalta. Anakonda.fi paheksuu Juuselaa.

Sen piti olla harmiton sisäpiiriläppä. Niin sanoi Niki Juusela videosta, jossa imitoi siitin kädessään Juhani Tammista.

Molemmat ovat olleet MTV:n urheilutoimituksen palveluksessa. Ex-jääkiekkoilija, ex-valmentaja Tamminen kommentoi kanavalle jääkiekkoa viime kevääseen saakka, Juusela selostaa formuloita edelleen.

Video loukkasi taannoin Tammista, ja Juusela loukkaantui kavereilleen, joista joku oli suljetusta ryhmästä vuotanut sen julkisuuteen.

Asia olisi säälittävyydessään joutanut unohtua, mutta Tamminen nosti sen esiin viikkoja Juuselan alkuperäisen imitoinnin jälkeen.

Näin Tamminen siis julkisessa Facebook -päivityksessään (Katso se tästä, jos se ei näy selaimellasi edellisen virkkeen yläpuolella.) Hän tapasi Juuselan Maikkarin urheilutoimitukseen järjestetyssä kohtaamisessa, mutta ei saanut Juuselaa kakistamaan anteeksipyyntöä:

"Oletin ja matkalla ajaessani ( 12.30- 14.15) että " veljet" ottavat lakin käteen, tarjoavat kahvit ja sovinnon kättä " Veli" Juuselan käsittämättömän käyttäytymisen joihdosta!! Mitä vielä, ei anteeeksipyyntöä, ei nöyryyttä, ei katumusta ; " fuck´n nothing!! Nousin pöydästä after 30 minutes ja totesin seuraavaa: " Veljet; ei minulla ollut palaveriin tullessa isoja odotuksia Teidän suhteen- mutta onnistuitte alittamaan nekin täydellisesti" ja perään kisastudiotermi ( ainakin Auterolle tuttu) " Oh my fuck´n god" !! Se siitä!! Harvoin on v....nut yhtä paljon kuin ko. palaverin päätteeksi !!"

Anakonda.fi asettuu aikuisten miesten sähinässä Tammisen puolelle - tässä neljä syytä miksi:

1. Juhani Tammisen imitointi - seriously, Juusela? Onko se sinusta hauskaa? Toitko imitoinnillasi Tammisen hahmoon jotain, jota muut imitaattorit eivät ole tuoneet - tai Tamminen itse. Ai niin, toit tosiaan. Sladdisi.

2. Elämme vuotta 2017 - onko somessa muka oikeita "salaisuuksia"? Juusela sanoi pettyneensä kavereihinsa, jotka vuotivat videon julkisuuteen. Se riski pitäisi olla tiedossa, jos nettiin jotain laittaa - vaikka sitten "suljettuun sosiaalisen median ryhmään".

3. Miksi anteeksipyyntö on niin vaikeaa? Sori - s o r i, neljä pientä kirjainta. Tai sorry, kuten Tami sen varmaan kirjoittaisi. Tai ihan vain suomeksi: "Anteeksi, Tami." Tamin MTV:n MM-kisastudioasun tavoin jo 1970-luvulla pukeutunut Elton John laulaa: "Sorry seems to be the hardest word." Biisi kertookin siis Niki Juuselasta?

4. "Nasupetteri." - Vaikka Juhani Tamminen puhuu urheilulähetyksissä paljon, hän ei tiettävästi ole koskaan käyttänyt sanaa "nasupetteri". Kiitos siitä, Don Tami.

Teksti: Pasi Kostiainen, kuva: Don Bigileone

KÄSITELTY: Muutettu tieto Tammisen työsuhteesta menneeseen aikamuotoon.