Ilves saa apua Kummelilta:"Pekka Saravon jääkiekkohousuista tehtyä porkkanaraastetta!"

Kun Tampereella pelataan jääkiekon Liigan pudotuspelejä omien kesken, otetaan käyttöön kaikki keinot. Kummeli on Ilveksen puolella. Anakonda.fi jakaa neljännen ottelun aattona jaetun "Kiekkoehtoon".

Kansa on jakautunut kahtia, todistellaan. Mutta Manse se vasta jakautunut näinä päivinä onkin: on Tapparan miähet ja Ipan, Ilveksen miähet. Ja naisetkin tiätysti.

Kummelin Heikki Silvennoinen ja Heikki Vihinen ovat valinneet puolensa. Tai ainakin heidän roolihahmonsa ovat. Heikit esittävät Mauno Ahosta ja Jukka-Emil Vanajaa Lätkäehtoo -YouTube -sketsissä - seuranaan täytetty Ilves. Sen on tarkoitus symboloida voimaa, sillä Tapparan symboli on muovipurkissa.

"Pekka Saravon jääkiekkohousuista tehtyä porkkanaraastetta", Vanaja esittelee.

Ilves lähti pudotuspeleihin altavastaajana, sillä oli runkosarjassa kymmenes eli viimeinen pudotuspeleihin selvinnyt. Koko talven Liigaa dominoinut Tappara oli ennakkosuosikki. Kolmen ensimmäisen ottelun jälkeen Ilves kuitenkin yllättäen johtaa ottelusarjaa voitoin 2 - 1.  Ja nyt joukkue uhoaa niin, että apuna on jopa sketsihahmo Mauno Ahonen.

Anakonda.fi jakaa videon Tampereen Ilveksen YouTube -kanavalta tähän:

Fakta: Jääkiekon Liigan pudotuspelit jatkuvat, seuraavat ottelupäivät ovat maanantai 27.3., keskiviikko 29.3. ja perjantai 31.3.