Pekka Rinteen ihmepelastus näytti suunnan NHL-yllätykselle - Katso video

Jääkiekkomaalivahti Pekka Rinteen hullu loikka kiteyttää koko yllättävän ottelusarjan: Nashville lähetti mestarisuosikki Chicagon kesälomalle NHL:n ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta voitoin 4-0

Yllätykset ja sankaritarinat tekevät penkkiurheilusta mielenkiintoisen. Kun Nashville Predators ottaa seurahistoriansa ensimmäisen 4 - 0 -pudotuspelisarjavoiton ja tekee sen Chicago Blackhawksia, läntisen konferenssin runkosarjaykköstä vastaan, ollaan saatu NHL-kevään suurin yllätys.

Entä se sankaritarina? Siitä vastaa NHL:n tämän hetken kuumin maalivahti: Pekka Rinteen torjuntaprosentti on neljän ottelun jälkeen 97,6. Siis 97,6 yhtä NHL:n tehokkaimpia joukkueita vastaan!

Predators voitti varhain perjantaina Suomen-aikaa pelatussa neljännessä ottelussa Blackhawksin maalein 4 - 1. Rinne valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Anakonda.fi onnittelee Rinnettä ja kantrikaupunkina tunnettua Nashvilleä hienosta suorituksesta. Sen kunniaksi jaamme SportsnetCanadan YouTube -tilin videon ottelusarjan kolmannesta pelistä. Siinä Rinne tekee todellisen ihmepelastuksen, kun kiekon kulkureitti yllättää. Tuo pelastus voidaan nähdä Rinteen suorituksen ja koko ottelusarjan kiteytymänä. Tuollaisia torjuntoja vastaan Chicagolla ei ollut mitään mahdollisuuksia.

Kuva: kuvakaappaus NHL Hockey Dailyn You Tube -haastattelusta kolmannen pudotuspeliottelun jälkeen.