"Jokerit ei pelkää!" - Brian O` Neill on valmis kohtaamaan "Red Armyn"

Jokerien pudotuspelisarja tulee Helsinkiin. Anakonda.fi tapasi hyökkääjä Brian O`Neillin.

"Kun pelasin Amerikassa, en olisi voinut kuvitellakaan, että pääsen kohtaamaan TsSKA:n, "Red Armyn". Jääkiekko on ihmeellistä, täällä minä nyt olen.

Olen viihtynyt Suomessa hyvin. KHL on maailman toiseksi paras liiga ja Helsinki on yksi parhaista kaupungeista asua ja pelata tätä sarjaa. Ehkä jopa paras. Asun Töölössä, se on rauhallinen kaupunginosa. Ihmiset ovat ystävällisiä - ja kaikki puhuvat englantia. Vapaa-ajalla viihdyn kaupungilla, rakastan kahviloita ja niitähän Helsingissä riittää.

Sopimuksessani on optiovuosi jäljelllä, ja vaikka nyt ei ole oikea aika puhua tulevaisuudesta kesken pudotuspelien, jatkaisin mielelläni Helsingissä.

Mutta näistä pudotuspeleistä: pelasimme Moskovassa hyvin, mutta emme tarpeeksi huolellisesti. Jäähyjä vähemmäksi ja paikoista maalit, niin hyvä tulee. Näytimme kuitenkin heille, että emme pelkää emmekä ota taka-askeleita. En puhu venäjää - enkä suomeakaan - mutta jokaisessa mahdollisessa tilanteessa olen kyllä käynyt kertomassa heille, että uskallamme pelata."

Fakta: KHL:n pudotuspelit Helsingissä: Jokerit - TsSKA lauantaina 25. ja maanantaina 27. helmikuuta 2017.

Teksti ja kuva: Pasi Kostiainen