Tarja Turunen ja Marco Hietala - Tältä kuulostaa yhteislaulu 12 vuotta Nightwish -riidan jälkeen

Tarja Turunen laulaa Raskasta joulua -levyllä duetton yhdessä Marco Hietalan kanssa. Anakonda.fi jakaa taltioinnin, joka on merkki vuosien välirikon päättymisestä.

Ave Maria!

Niin kuuluu yhteislaulu, jonka esittävät Tarja Turunen ja Marco Hietala. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Nightwish -yhtyeestä 2005 potkut saanut Turunen ja yhtyeessä edelleen vaikuttava laulaja-basisti Hietala ovat tehneet yhteistyötä aikanaan kovasti kohua herättäneen Turusen erottamisen jälkeen.

Anakonda.fi jakaa kappaleen Spotifyn kautta tässä:

Ave Maria ja Joulun rauhaa kappaleet julkaistaan perjantaina 27. lokakuuta esimakuta 17. marraskuuta ilmestyvästä Raskasta joulua IV -albumista. Molemmat kappaleet julkaistaan suomeksi ja englanniksi laulettuina.

Joulun rauhaa -kappaleen (englanniksi Happy Xmas (War Is Over), John Lennonin ja Yoko Onon levytys) solisteina laulavat Hietala, Turunen, Nightwishin nykyinen solisti Floor Jansen, Tommi Salmela, JP Leppäluoto, Ville Tuomi, Tony Kakko, Antti Railio, Kimmo Blom, Ari Koivunen ja Anthony Parviainen. Kappaleen englanninkielisellä versiolla on mukana myös Elize Ryd.

Raskasta joulua -kiertueen keikat alkavat 17. marraskuuta. Kiertueelle on myyty jo 30 000 lippua.

KUVA: kuvakaappaus Metalwishin Youtube -tilillä julkaistusta Nightwishin esiintymisestä vuonna 2005