Superwoodissa näkee esiintyjät uudessa valossa - 5 vinkkiä kurkottelusta "boksin ulkopuolelle"

Ai, tuo kansanedustaja ja tuo valokuvaaja ovat niin musaintoilijoita, että heiltä luontuu myös dj-setin heittäminen. Anakonda.fi poimi Superwoodin tarjonnasta viisi esiintyjää, jotka ovat tunnettuja muusta kuin siitä, mitä tekevät viikonlopun festareilla Helsingissä.

Boksin ulkopuolelle. Sinne moni uhoaa kurkottavansa ja sinne moni elämäntapaopas kehottaa. 

On mukavuusalueen laajentamisesta mitä mieltä tahansa, Superwood -festareilla on viikonvaihteessa Helsingin Hotelli Rantapuistossa tilaisuus nähdä livenä ihmisiä, jotka ovat rohkaistuneet uuteen.

Anakonda.fi poimi festarin tarjonnasta viisi esimerkkiä enemmän tai vähemmän yllättävistä aluevaltauksista

MEERI KOUTANIEMI, palkittu valokuvajournalisti soittaa Superwoodissa levyjä lauantaina, vetää siis dj-setin. 

MANNA vaihtaa viidennelle soololevylleen laulukielen englannista suomeen. Levystä on saatu esimakua kahden sinkun verran (Äiti ja Kai sekin jotain rakkautta on). Suomenkielistä materiaalia helsinkiläisartisti ei vielä ole pahemmin keikoillaan esittänyt, mutta Superwoodissa esittää.

RIIKKA PULKKINEN on yksi Superwood Talks -luentojen pitäjistä. Viime vuonna Superwoodissa hyväksi koetut 20-minuuttiset eli "viinilasin pituiset" akateemiset luennot eri aiheista. Kirjailija Pulkkisen luennon otsikko on:"Onko meidän mahdotonta uskoa enää keksittyihin auringonlaskuihin?"

PAOLA SUHONEN, Ivana Helsinki vaatemerkin ja elämäntapabrändin perustaja on siskonsa Pirjon kanssa koko Superwoodin takana. Mutta se ei riitä vaatesuunnittelija - elokuvaohjaajalle... hän myös esiintyy festareilla oman bändinsä kanssa! Lone Deer Laredo on valmistellut ensi vuonna julkaistavaa albumiaan ja nyt duosta isommaksi kokoonpanoksi laajentunutta yhtyettä kuullaan livenä.

JANI TOIVOLA tunnetaan muun muassa kansanedustajana, mutta miten käy Toivolalta levynpyöritys? Toivolan dj -setti koetaan perjantaina.

Fakta: Superwood Hotelli Rantapuistossa Helsingissä 12.-13. lokakuuta 2018. Lisätietoja tästä.

Teksti ja kuva: Pasi Kostiainen - kuvassa Manna Superwoodissa 2017

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Superwood tulee taas - Miten olisi "pikku-Flow" syksyn keskelle?

Superwood on festari "Twin Peaks -twistillä" - Mitä se tarkoittaa?

Superwood on tilaisuus tarkistaa suomi-indien valioita - Katso yhdeksän vinkkiä