TBR - suomiräpin poikabändi? - "Sori vaan, oon nuori ja crazy!"

Anakonda.fi esittelee vantaalaisen TBR:n, joka julistautuu häpeilemättä räpin poikabändiksi.
"TBR on alunperin lyhenne sanoista Team Bro Records, jota käytimme bändin alkuaikoina mikseri julkaisuissa. Bändin nimi juurtaa meidät vuoteen 2011, jolloin äänitimme biisimme Semmyn kotistudiolla. Sittemmin nimi jäi elämään lyhenteenä TBR, jota käytämme vieläkin ilman sen suurempaa merkitystä.

Bändi perustettiin vuonna 2011, kun Sony kannusti koulukaveriaan Semmyä räppäämään. Olli on Semmyn lapsuudenkaveri, joka tuli mukaan kuvioihin hetkeä myöhemmin yhteisen innostuksen myötä. Aloimme tekemään yhteisiä biisejä ja keikkoja ja päätimme, että lähdemme tekemään tätä tosissamme bändinä.

Ihmisenä ja artistina olemme kaikki erilaisia, mikä tekee bändistämme monipuolisen ja mielenkiintoisen: Semmy on 20 vuotias artisti, joka ei pyytele tekstejään anteeksi. Semmyn aiheet käsittelevät yleisimmin hänen suhtautumisestaan maailmaan ja elämään sen ympärillä. Semmy on positiivinen ja herkkä, mutta samaan aikaan myös synkkä persoona, mikä muovaa Semmystä monipuolisen artistin.

Sony Aydar on 20 vuotias, räjähtävällä energialla ladattu artisti, joka viettää aikansa räppäämällä ja kirjoja lukemalla. Sonyllä on hallussaan niin flow kuin teknisyys, mikä sopii hyvin yhteen TBR:än positiiviseen ja villiin meininkiin.

Olli August on TBR:än jäsenistä nuorin, 19 vuotias artisti, jonka paikalla oloa ei voi olla huomaamatta. Olli on aina äänessä, mutta päättömistä jutuistaan huolimatta levittää positiivista energiaa iloisella ja tsemppaavalla asenteellaan. Olli tuo bändiin melodisuutta.

Yleensä biisit kirjoitetaan yhdessä studiolla tai vapaa-ajalla, jonka ansiosta kaikkien käsiala ja ideat voidaan ottaa huomioon ja teksteistä saadaan meidän kuuloiset.

Semmyn ja Sonyn sukujuuret tulevat Turkista, Ollin Suomesta.

Suurimmat yhteiset musiikilliset esikuvamme ovat Mikael Gabriel ja JVG, joiden meininkejä seuraamme päivittäin somen kautta.

Nuori Ja Crazy kuvastaa nuoruuden hulluutta, hauskanpitoa ja biletystä. Biisi on mukaansa tempaava ja soveltuu niin kotibileisiin kuin yökerhoihin. Biisin tavoitteena on luoda kuuntelijalle hyvä ja itsevarma fiilis: "Sori vaan mä oon nuori ja crazy!". Uskomme, että erotumme joukosta juuri sen takia, että olemme aidosti nuoria ja crazyjä ja seisomme sanojemme takana. Ainahan löytyy tilaa myös yhdelle poikabändille!

Näemme TBR:n viiden vuoden päästä rokkaamassa entistä kovempaa, isomilla lavoilla isommilla biiseillä!"

Katso TBR:n Nuori ja crazy -video tästä: