Kesälelut17: Remu myy autoaan, katso video - "Jenkki on aina jenkki!"

American Car Show on taas pääsiäisenä ja tällä kertaa tapahtumassa on tyrkyllä iso erikoisuus: Remu Aaltonen myy huutokaupassa Lincoln Town Car -autonsa.

Anakonda.fi:n netti-tv-sarja Kesälelut esitteli viime vuonna American Car Show`n kiinnostavimpia autoja. Tänä vuonna Kesälelut palaa poimiakseen varsinaisen erikoisuuden: myynnissä on harvinainen malli Lincolnilta, jota tapahtumassa myy itse rockin legenda Remu Aaltonen!

Remu on ehtinyt 69-vuotisen elämänsä aikana moneen. Ajokortin hän ajoi vasta viime vuosikymmenellä, mutta sitä ennenkin hän on omistanut paljon autoja Pyhimys-Volvoista Bertonen suunnittelemaan erikois-Volvoon - sekä tietysti paljon amerikkalaisia autoja. Sellaisilla hän on pääasiassa kortin hankittuaan ajanutkin.

"Jenkki on aina jenkki", hän perustee oheisessa ohjelmassa.

American Car Show`ssa Remu myy Lincolnin, vaikka ei ole kyllästynyt malliin lainkaan. Auto on "massiivinen herrasmiehen auto" niin kuin auton Remulla toki pitääkin olla. Mutta myytävän tilalle on katsottu uusi samanlainen, eroa on vain värissä. Nyt pitää olla mustaa, näin on Remu päättänyt.

Myytävässä Lincolnissa on 4,6 litran V8-moottori, joka tuottaa noin 220 hevosvoimaa. Autolla on ajettu 228 000 kilometriä. Auto on Millennium Edition vuodelta 2000, ja tapahtuman tiedotteen mukaan Suomen ainoa juuri tuota mallia oleva Lincoln Town Car.

Toi "Toi ei oo mikään teinipoikien tai kloppien auto, tuolla ei ajeta p---urallia. Toi on herrasmiehen auto. Pitää tietää oma arvonsa ja millaisella autolla kulkee, niin jengi kunnioittaa sua sen mukaan!"

FAKTA: American Car Show järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 14.-16. huhtikuuta. Tapahtumassa on päätapahtuman lisäksi toimintaa MC Heaven, Tuning Car Show ja Motorsport -otsikoiden alla. Remu Aaltosen auto on myytävänä FHRA Auctionissa. Lisätietoja tästä.

Katso myös Anakonda.fi:n vuoden 2016 Kesälelut -netti-tv-ohjelmat:

Uusi netti-tv-sarja Kesälelut osa 1 - Audi 80 GTE, ikää 30 vuotta, hevosvoimia yli 600

"Tappaja-auto?" - Leffalegenda on viihtynyt Suomessa jo noin 30 vuotta

Kesälelut 3: "Raketiksi" tuunattu Fiat Uno oikeaa avaruuslentoa odotellessa

Kesälelut 4: Onko tämä Suomen hienoin Ford Mustang?

Kesälelut 5 - American Car Show Top 8, valitsimme parhaat