VIIKON INDIE: The Lieblings: Let Them Have It - Poppia särökitaroilla

Anakonda.fi:n Viikon indie on kokeneiden soittajien raikkaasti soivan The Lieblings -yhtyeen uutuus.

Säröistä, kitarapoppia, hienoilla lauluharmonioilla kuorrutettuna. Let them have it ammentaa samasta sammiosta kuin Pixies, Teenage Fanclub ja länsinaapurimme tarkoin varjeltu indie-salaisuus Popsicle.

The Lieblingsin sävellykset ovat erittäin hallittuja, vuosien kokemus bändeissä soitosta kuuluu kappaleiden kypsyydessä. Soittajien CV:istä löytyy mm. The Pansies, The Sugarrush, Shadowplay, The Wrecking Queens ja MHNT.

The Lieblings on vielä verrattain tuntematon Helsingin ulkopuolella. Mikäli tämän pop-sensaation sulosävelet ajautuisivat oikeiden tahojen korviin saattaisi bändillä olla vientiä maamme rajojen ulkopuolellakin. Poikkeuksellista on myös, että The Lieblings ei kuulosta alkuunkaan suomalaiselta - päinvastoin – bändi kuulostaa kansainväliseltä.

Levyn kappalemateriaali on vahvaa ja täytebiisit on jätetty pöytälaatikkoon. Tämä bändi selkeästi osaa kirjoittaa biisejä, esimerkkinä käy Isle Of Man, jossa upea kitarateema johdattelee kappaletta eteenpäin. Kaikki yhtyeen jäsenet laulavat vuorollaan. Tämä onkin yksi The Lieblingsin vahvuuksista. Katja Tolosen laulama hauras Picture on levyn kohokohta, jossa intiimi naislaulu ja kirskuvat kitarat lyövät voitokkaasti kättä.

Edellisestä To Your Leader –albumista on ehtinyt kulua jo reilut kolme vuotta. Tuo aika onkin käytetty tehokkaasti ja uusilla kappaleilla on ollut aikaa puhjeta täyteen loistoonsa.

Kuuntele levy Spotifyn kautta tästä:

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Tilaa Viikon indie -äänitteet osoitteesta http://stupidorecords.com/fi/.

Lue myös aiemmin julkaistut Anakonda.fi:n Viikon indiet tästä:

VIIKON INDIE: Viitasen Piia: Laulumaa - Lauluja kiitoksesta - ja ihmisen tuhovoimasta

VIIKON INDIE: Hellhound: Soitetaan rock`n`rollia - Punk-klassikon paluu

VIIKON INDIE: Autiomaa: Autiomaa: Hautaa surusi maahan - Katumusta katuojista

VIIKON INDIE: Teppo Vapaus: Lurjus - Vanhan liiton rokkari

VIIKON INDIE: Haikara: Haikara - Keräilyharvinaisuus taas saatavilla

VIIKON INDIE: Riistetyt valtion vankina - Punk-legenda Brasiliassa saakka