Nettihitti: tämä Nicki Minaj -vahanukke on tuhmien pilojen kohde - Katso kuvat

Nicki Minaj on ollut Anaconda -videosta tutussa konttausasennossa vahanukkena nyt noin neljän kuukauden ajan. Las Vegasin vahakabinetissa vierailleiden turistien härskit yhteiskuvat nuken kanssa ovat nousseet netti-ilmiöksi - ja aiheuttaneet teoksen asettamisen erikoisvartiointiin. Anakonda.fi jakaa muutaman levottoman otoksen nukesta ja ihmisestä.

Poptähti Nicki Minajin elokuussa paljastettu vahanukke on herättänyt paljon keskustelua - ja hilpeyttä. Millimetrintarkasti Minajin mittojen mukaan tehtyä ja Anaconda -videosta tuttuun konttausasentoon asetettua nukkea on pidetty "hullun seksistisenä" (New York Postin kolumni aiheesta tässä) ja syyskuussa julkaistiin kaksi ristiriitaista uutista siitä postetaanko nukke koko Las Vegasin Madame Tussaudin vahakabinetista vai ei. Billboardin uutinen piti paikkansa, sillä ilmastoidussa museossa keskellä Nevadan fantasiakaupunkia Ms Minaj edelleen pyllistää.

Sillä pepustahan Minaj tunnetaan, laulunlahjojensa lisäksi. Siksi on ehkä jeesustelua ihmetellä, kuinka ihmiset ovatkaan innostuneet kuvaamaan itseään maailman kuuluisimman takapuolen kimpussa. Ja lieneeköhän mainostemppu, että Madame Tussaud asetti Minajille "pers-kohtaiset vartijat", kuten E-Online uutisoi.

Mutta "vahinko" oli jo tapahtunut. Härskit kuvat kohtaamisesta Nicki Minaj -vahanuken kanssa ovat olemassa niin kauan, kuin on internet. Monet niistä syntyivät ja levisivät sosiaaliseen mediaan sen jälkeen, kun Madame Tussaud oli julistanut kilpailun yhteiskuvista Nicki Minajin kanssa. Sitä saa, mitä tilaa!

Anakonda.fi jakaa tässä nyt muutaman Instagram -otoksen Las Vegasista.