Nettihitti: tällainen on miehen kroppa, oikeasti

Portugali putosi jalkapallon MM-turnauksessa jatkopeleistä ja Cristiano Ronaldolla on aikaa vaikka alusvaatekuvauksiin. Tosin tavismiehet kilvoittelevat hänen kanssaan jo niissäkin hommissa.

Viime päivien nettihitti on ollut kuvasarja, jossa normaalivartaloiset miehet poseeraavat alusvaatemalleina. Muun muassa internet-huumoria sivuilleen kokoavan 9gag.comin sivujen versiota on levitetty sosiaalisessa ahkerasti. Kuvat voi käydä katsomassa täältä.

Alunperin kuvat on julkaissut englantilainen kohupäivälehti The Sun. Se kokosi lukijoitaan poseeraamaan kuin Ronaldo ja vaikkapa ruotsalaisfutaaja Freddie Ljungberg muun muassa Dolce & Gabbanan, Calvin Kleinin ja Emporio Armanin alushousuissa. Alkuperäinen juttu löytyy täältä.

The Sun kirjoittaa, että juttu on vastaus sille, että normaalivartaloisia naisia on nähty jo vuosia muun muassa Doven ja Mark&Spencerin mainoksissa: "Mutta entäs miehet sitten? Realististen roolimallien sijaan he kohtaavat kuvia täydellisen veistoksellisista miesmalleista poseeraamassa boksereissa, joiden yläpuolella on mahdottoman kireä six pack."