Upouusi roskaelokuva Foxilla: Haihurrikaani 3 - Katso traileri

Jos tieteis- ja katastrifielokuvien parodiat ovat juttusi, sunnuntaina kannattaa asettua tv:n ääreen. Anakonda.fi tarjoaa trailerin, jonka perusteella Haihurrikaanin raatelevasta huumorista saa käsityksen.

Trailerin miesääni jylisee totuuden elokuvasta Sharknado 3: Oh Hell No!:

"Kun muiden elokuvien jatko-osia joudutaan odottamaan vuosia, jopa vuosikymmeniä, me annamme ihmisille, mitä he tahtovat. Heti, kun elokuva on tavallaan valmiina."Sharknado 3: Oh Hell No! eli suomeksi Haihurrikaani 3 - Ei helvetissä sai ensi-illan Yhdysvalloissa tällä viikolla, nyt Suomen Fox tuuttaa saman saastan myös meidän nähtäväksemme tuoreeltaan. Sharknado - eli Haihurrikaani -on siis ylpeästi roskaelokuva. Parodia ja kohellus, jonka huonot puolet on parempi tulkita hyviksi, jos elokuvasta tahtoo nauttia. Kaunokielellä elokuvan tyylilaji on "scifi action comedy", niin lukee muun muassa Anakonda.fi:n tarjoamassa oheisessa trailerissa.Leffasarjan idea on persoonallinen luonnonmullistus, lentävät hait osana hurrikaania. Edellisissä hait ovat aiheuttaneet brutaalia tuhoa Los Angelesissa ja New Yorkissa, nyt ne valtaavat koko Yhdysvaltain itärannikon, kuvauksia on ollut niin Washingtonissa kuin Orlandossakin. Leffat on polkaistu katsottavaksi noin vuoden välein - siis tiiviiseen tahtiin.

Pääosissa nähdään Ian Ziering ja Tara Reid, sivuroolissa vilahtaa muun muassa itse Ritari Ässä, Mr Baywatch David Hasselhoff.

Fakta:  Haihurrikaani 3 - Ei helvetissä! Suomen ensi-illassa tv-kanava Foxilla sunnuntaina 26. heinäkuuta klo 21.