Tarantinon tyyli pitää - Katso tulevan leffan traileri

Tammikuussa Suomen-ensi-iltaan saapuva The Hateful Eight näyttää ensivaikutelman perusteella viimeisen päälle ohjaajansa Quentin Tarantinon näköiseltä elokuvalta. Anakonda.fi jakaa elokuvan trailerin, jossa on coolia musiikkia, lavastusta, näyttelemistä sekä vinksahtaneen uhoavia repliikkejä.

Miltä kuulostaa elokuva, jossa Quentin Tarantinon luottonäyttelijä Samuel L. Jackson näyttelee palkkionmetsästäjää? Ja Kurt Russell toista? Valittu ja vangittu päänahka, palkkionmetsästäjien jahtaama paisti on puolestaan Jennifer Jason Leighin näyttelemä mustasilmäinen nainen.

Ihan silkalta Tarantonilta vai mitä? Ja sitä itseään se myös on. The Hateful Eight kuvaa tapahtumia lumisessa Wyomingissa joskus Yhdysvaltain sisällissodan jälkeen.

Kun lumimyrsky saartaa kolmikon muutaman muun sekopään kanssa majataloon alkaa todellinen suljetun paikan draama.

Quentin Tarantinon kädenjälki on tullut tutuksi hänen seitsemässä ensimmäisessä elokuvassa. Rokki soi ja läppä lentää, mutta sarjakuvamaisen viihdyttävyyden lisäksi Tarantinon kumartaa töillään syvään elokuvan mestareille, esikuvilleen Sergio Leonesta Martin Scorseseen ja Francis Ford Coppolaan.

The Hateful Eight jatkaa siis historiallisissa lainsuojattoman Amerikan-maisemissa, johon Tarantino vei katsojat edellisellä elokuvallaan Django Unchained kolme vuotta sitten.

Kuva: Samuel L. Jackson The Hateful Eight -elokuvassa (kuva on kuvakaappaus elokuvan trailerista)