Tämä traileri ei ole korkeuskammoisille - Forrest Gump -ohjaajan uutuus saa kämmenet hikoamaan

The Walk kuvaa tositapahtumiin perustuen ranskalaisen sirkustaiteilija Philippe Petit` in tarinan ja päähänpinttymän: Petit käveli New Yorkin kaksoistornista toiseen tasapainoillen vaijerilla. Anakonda.fi esittää marraskuussa Suomeen saapuvan leffan trailerin.

Vuonna 1974 ranskalainen sirkustaiteilija ja nuorallakävelijä Philippe Petit teki historiaa: hän käveli New Yorkin World Trade Centerin tornista toiseen.

Sittemmin terrori-iskussa tuhoutuneet kaksoistornit ovat Petit`iä esittävän Joseph Gordonin tähtäimessä uutuuselokuvassa The Walk. Forrest Gumpista ja muun muassa Paluu tulevaisuuteen -trilogiasta muistettava ohjaaja Robert Zemeckis on tarttunut aiheeseen, joka herättää katsojissa tunteita monella tasolla. On New York - ja 1970-luvun nostalgiaa, WTC -tornien kaipuuta - ja samaistuttava tarina ylöspäin pyrkivästä ihmisestä.

Gordonin ja Charlotte Le Bonin tähdittämää elokuvaa pääsee Suomessa näkemään 6. marraskuuta. Huikea kuvaus vie Gordonin mukana vaijerille jo trailerissa tavalla, jota ei voi suositella korkeuskammoisille.