Tältä näyttää Samu Haberin uusi saksalainen tv-ohjelma - Katso traileri

Sunrise Avenuen Samu Haber jatkaa tv-uraansa saksankielisessä Euroopassa uuden Die Band -ohjelman isäntänä. Anakonda.fi esittää kesäkuussa ruutuihin tulevan ohjelman trailerin.

Die Band tulee ruutuihin Pro Sieben -kanavalla Saksassa 25. kesäkuuta. Ohjelmassa Samu Haber on paitsi juontaja, myös musiikillinen isoveli 20 nuorelle muusikolle, jotka kilpailevat paikasta Bändissä.

"Kun minulle tarjottiin tätä ohjelmaa, rakastin sen ideaa saman tien", Samu Haber sanoo.

"Meidän täytyi kuitenkin tehdä asiat selväksi ennen kuin allekirjoitin sopimuksen ohjelman tekemisestä. Ensinnäkin: ohjelma ei saa olla kuin Bog Brother. Inhoan sitä paskaa, kun ihmisiä kuvataan suihkussa. Ja toiseksi, muusikkojen on oltava todella hyviä. Siis todella hyviä. Jos nämä eivät toteudu, en tee ohjelmaa!"

Ehdot täyttyivät ja Haber vietti tämän kevään kuvauksissa Barcelonassa.

Die Bandin takia Haber ei ole mukana Voice of Germany -ohjelmassa ensi syksynä. Hän toimi siinä tuomarina vuosina 2013 ja 2014.

Puolen vuoden keikkatauon jälkeen myös Sunrise Avenue on aktivoitunut. Toukokuun puolivälissä Helsingistä alkanut kiertue vie yhtyettä pitkin saksankielisen Euroopan isojan keikkapaikkoja 21 konsertin verran. Suomessa bändi tekee tänä vuonna omalla mittapuullaan runsaasti keikkoja, sillä niitä on jäljellä vielä kaksi: 12. kesäkuuta Helsingissä Radio Aallon Kaisaniemen konsertissa sekä 28. heinäkuuta Turun Down By The Laituri -festivaaleilla.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Samu Haber ennen Sunrise Avenuen jäähallikeikkaa:"Viimeksi p--koin housuun!"

Se on siinä! Sunrise Avenue listaykköseksi Saksassa ja Sveitsissä!

Samu Haber:"Älkää antako Jenni Vartiaiselle potkuja!"