Mitä ihmettä Stephen Hawking tekee Zoolander II:n teaserissa?

Vastakkainasettelu on hurja: kosmologi Stephen Hawking ja Ben Stillerin esittämä pöhkö miesmalli Derek Zoolander. Anakonda.fi näyttää, miten nämä kaksi mahtuvat samaan leffateaseriin!

Stephen Hawking, 73, on tunnettu älykkö. Teoreettinen fyysikko ja kosmologi Hawking on kirjoittanut muun muassa teoksen Ajan lyhyt historia, jossa selittää maailman syntyä alkuräjähdyksestä lähtien.

Ja nyt Hawkingin tuttu puhesyntetisaattoriääni selostaa alkuräjähdyksen Zoolander II -komediaelokuvan teaser!

Onko kyseessä oikea Hawking vai pätevä imitaattori on oikeastaan sivuseikka. Hyvältä kuulostaa, kun Hawking tai "Hawking" myös keskustelee Derek Zoolanderin kanssa. Älykkö ja elokuvahahmo eivät tunnu olevan edes samalla galaksilla.

Zoolander II on ensi vuonna ensi-iltaan tuleva jatko-osa Stillerin menestyselokuvalle Zoolander (2001). 15 vuotta ensimmäisen leffan jälkeen valkokankaille tuleva toinen Zoolander valottaa ennakkotietojen mukaan vanhevan mallin haasteita. Stillerin eli Zoolanderin kanssa huomiosta kilpailevana mallina nähdään taas Owen Wilsonin esittämä Hans. Muissa rooleissa ovat muun muassa Penelope Cruz, Will Ferrell - ja Kim Kardashian.

Lue Anakonda.fi:stä myös tämä:

Zoolander2 -kuvaukset yllättivät muotinäytöksessä

Kuva: Getty Images, Ben Stiller Zoolanderina ja Owen Wilson Hansina Valentinon muotinäytöksessä.