"Matt Damon, ainoa henkilö, jolle Ben Affleck ei ole ollut uskoton!"

Brittikoomikko Ricky Gervais varasti taas juontajana pääosan Golden Globe -palkintogaalassa. Anakonda.fi jakaa Gervaisin tämän vuoden pahimmat tähtihaukut.

Klaus Härön erinomainen Miekkailija ei voittanut parhaan ulkomaisen elokuvan Golden Globe -palkintoa. Se siitä, onnittelut sarjan voitosta Unkariin ja nyt keskitytään olennaiseen: Ricky Gervaisin kommentteihin gaalan juontajana.

Amerikkalaisen - ja koko maailman kaupallisen - elokuva-alan suuriin palkintotapahtumiin kuuluva, Hollywoodin Foreign Press Associationin järjestämä Golden Globe on ollut Gervaisin show aina, kun hän on päässyt gaalaan viime vuosina juontamaan. Oscar- ja Grammy-gaalaa rennompi Golden Globe on illallisjuhla, jossa tähdet syövät Beverly Hills Hiltonin pöydissä ja jännittävät enemmän Gervaisin törkeyksiä kuin mahdollisia palkintojaan.

Tänä vuonna Gervais varoitti tähtiä näin:

Varoitus oli paikallaan, sillä kyytiä tuli taas monille yleensä etäältä ihailluille tähdille.

Anakonda.fi valitsi tähän Gervaisin räväkimpiä kommentteja Golden Globe 2016 -gaalasta.

Heti avauspuheessaan hän sivalteli sukupuoltaan vaihtanutta "Bruce, nykyisin Caitlin Jenneriä", jonka kehui aluksi rikkoneen raja-aitoja ja stereotypioita, muttei kuitenkaan tehneen paljonkaan naisautoilijoiden maineen parantamiseksi. Tämä oli karmea viittaus kolariin, jonka Jenner ajoi - ja jossa toisena osapuolena olleen auton kuljettaja kuoli.

Matt Damonin saapuessa lavalle Gervaisin vinoilu kohdistuikin tämän pitkäaikaiseen työtoveriin ja hyvään ystävään, hiljattain eronneeseen Ben Affleckiin.

"Matt Damon, ainoa henkilö, jolle Ben Affleck ei ole ollut uskoton!"

Adam Sandlerin flopiksi osoittautunutta Pixels -sci fi -komediaa Gervais kutsui "hauskaksi kuin Schindlerin lista".

Useana vuonna Mel Gibsonia pilkannut Gervais ojensi nyt tälle käden vain huitaistakseen toista näyttelijää:

"Mieluummin kuitenkin ottaisin drinkin hänen hotellihuoneessaan kuin Bill Cosbyn." Cosbyn epäillään huumanneen naisia ja käyttäneen heitä sen jälkeen hyväkseen.

Kun palkinnot oli jaettu (Wikipedia-lista voittajista löytyy tästä), Gervais huikkasi juhlayleisölle shalom "häneltä ja Mel Gibsonilta" - ja päivitti Instagramiinsa tämän kuvan: