Mahtuvatko Batman ja Teräsmies samaan leffaan? - Katso traileri

Batman -saaga jatkuu ensi vuonna erikoisella elokuvalla Batman v Superman Dawn of Justice. Oheisen trailerin perusteella supersankarit mahtuvat samaan elokuvaan, mutta Anakonda.fi miettii, mihin suuntaan Ben Affleckin ura nyt kääntyy.

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Ben Affleck, 42, on kokenut parin viime vuosikymmenen aikana hurjemmat käänteet kuin kenenkään muun Hollywoodin tähden.

Ensin nuori lupaus voitti Oscarin oltuaan mukana käsikirjoittamassa Will Hunting - syntynyt neroksi -elokuvaa (1997). Sitten tuli vuosien synkempi vaihe, jolloin Affleck valitsi näyteltäväkseen rooleja floppielokuvissa. Eräänlainen aallonpohja oli Gigli - rajua rakkautta (2003), jossa Affleck nähtiin silloisen elämänkumppaninsa Jennifer Lopezin rinnalla.

Vaikka Gigliä pidetään jopa 2000-luvun huonoimpana elokuvana, Affleck sai uransa uudelleen nousuun. Hän alkoi ohjata elokuvia, ja Argo (2012) merkitsi jopa Affleckin paluuta Oscar -voittajaksi. Leffa oli hänen ohjaamansa, hän näytteli siinä ja oli mukana myös tuottamassa sitä.

Mutta Affleck ei jäänyt tekemään vain fiksuja, Oscar -raatia miellyttäviä draamoja. Ensi vuonna valkokankaille tulevassa Batman v Superman Dawn of Justice -jättituotannossa Affleck näyttelee Batmania!

Oheisen trailerin perusteella Affleck selviää haasteesta hyvin. Mutta vasta kokonainen leffa, sen saama kritiikki ja yleisömenestys määrittelevät, mihin suuntaan Affleckin ura tästä kääntyy.

KORJATTU: Affleck nähdään Batmanin roolissa.