Joko tämä pukudraama kelpaa miehillekin? - Katso Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombiet -elokuvan traileri

Pride and Prejudice and Zombies on hämmentävä yhdistelmä pukudraamaa ja zombie -kauhua. Anakonda.fi varoittaa väkivaltaisesta trailerista.

Kirjailija Jane Austen (1775 - 1817) ei varmaan uskonut tämän päivän koittavan: hänen klassikkoromaanistaan on tehty zombie -versio.

"Tällä kertaa halutaan ihmislihaa", mumistaan oheisessa trailerissa, josta myös jutun kuvakaappaus on.

Ihmissuhde - ja yhteiskunnallisen aseman säilyttäminen - olivat kirjan ja Ylpeys ja ennakkoluulon aiempien tv- ja elokuvasovitusten päähenkilöiden toiminnan motiivit. Mutta nyt ei riitä mikään muu kuin liha - ja katsojien pelottelu muodikkaasti elävillä kuolleilla.

Jane Austenin teosten juonenkäänteet ja tunnelmat motiiveineen ovat saattaneet jäädä vieraiksi monille miehille. Pukudraamat ovat kuitenkin olleet naiskatsojien suosikkeja. Ehkä uudesta leffaversiosta löytyy miehille samanlainen klassikkokohtaus kuin Mr Darcyn nouseminen ylös lammesta 1990-luvun tv-sarjassa, jossa Colin Firth näytteli Darcyä.

Tai sitten Pride and Prejudice and Zombies on kaikkien aikojen kalkkuna. Helmikuussa se nähdään, kun leffa tulee ensi-iltaan.