Jared Leto täyttää Jouko Turkan vaatimuksen naisnäyttelijöille - "Uskaltaa olla ruma!"

Suomalainen teatterilegenda Jouko Turkka määritteli 1980-luvulla naisnäyttelijän rooliin heittäytymistä sanoen, että naisen on uskallettava olla ruma. Anakonda.fi linkittää tulevan Suicide Squad -elokuvan trailerin, jossa Oscar -voittaja ja rocktähti Jared Leto näyttää roolimaskissaan hirviöltä.

Jared Leto, 43, tunnetaan persoonallisena hurmurinäyttelijänä. Kaunispiirteinen Leto osaa eläytyä rooleihinsa ja esiintymisiinsä, on kyse sitten leffasta (rooli Dallas Buyer` s Clubissa toi Oscarin 2013) tai hänen yhtyeensä 30 Seconds To Mars -yhtyeen laulajan hommasta.

Uusi näyte Leton heittäytymisestä nähdään Suicide Squad -elokuvan trailerissa, joka kulminoituu Jokerin roolissa nähtävän näyttelijä-rocktähden kasvoihin. Pahalta näyttää - ja hyvältä samaan aikaan.

Leto tuo mieleen Teatterikorkeakoulun kiisteltynä opettajana ja rehtorina vuosina 1981 - 1988 työskennelleen Jouko Turkan määritelmän hyvälle naisnäyttelijälle: kauniinkin naisen on uskallettava heittäytyä rooliinsa niin, että näyttää rumalta.

Miksipä tuo viisaus ei olisi pätevä myös mieheen!

Suicide Squad on ensi vuonna ensi-iltaan tuleva supersankarielokuva, joka perustuu DC Comicsiin sarjakuvaan. Elokuvan tähtinä nähdään Will Smith ja pääkonna Jokeria esittävä Leto.

Vaikka kesä ei nykyisin merkitsekään taukoa isojen elokuva ensi-iltojen osalta, viime päivien elokuvauutiset ovat keskittyneet ensi vuoden jättituotantojen maistiaisiin. Anakonda.fi linkitti eilen Batman v Superman Dawn of Justice -elokuvan trailerin, ohessa on Suicide Squadin ensimmäinen traileri.