Bond vai Borat? - Katso Sacha Baron Cohenin agenttiparodian traileri

Boratin, Brunon ja Diktaattorin jälkeen brittikoomikko Sacha Baron Cohen pelastaa maailman salaisena agenttina - vai pelastaako? Anakonda.fi jakaa helmikuussa ensi-iltaan tulevan Grimsby -komedian trailerin?

Näyteltyään edellisissä komedioissaan diktaattoria ja miesmallia, Sacha Baron Cohen astuu salaisen agentin mittatilauspukuun. Daniel Craigin James Bond ei tosin taida saada haastajaa, sillä tietysti räävittömällä koomikolla on oma näkökulmansa tähänkin rooliin: "agentti" on englantilainen futisfani, huligaani, jolle sattuu ja tapahtuu.

Trailerin perusteella Grimsby on taattua Cohenia, siis överiksi vedettyä alapäähuumoria, lajityyppiklisheiden pilkkaa - sekä tarkkoja ja paljastavia havaintoja ajastamme. Vai mitä pitäisi ajatella siitä, että Grimsbyn kaltaiseen lähiökaupunkiin voi piilottaa arkaluontoisia tyyppejä - paikka ei tosiaankaan viranomaisia kiinnosta?

Sacha Baron Cohenin vierailusta Grimsby Townin jalkapallo-otteluun kirjoitettiin pari vuotta sitten. Silloin leffatähden olemus Grimsbyn pelipaidassa ja hengaaminen fanipubissa herättivät huomiota.

Cohenin lisäksi elokuvan keskeisissä rooleissa ovat Mark Strong varsinaisena agenttina - ja Penelope Cruz pääpahiksena.

Fakta: Grimsby tulee elokuvateattereihin Suomessa 26.2.2016