Nettihitti: Cristiano Ronaldo, sittenkin inhimillinen?

Jalkapalloillija Cristiano Ronaldo ei ehkä arvannut jäävänsä kiinni itsensä korottamisesta jalkapallon Super Cupin joukkuekuvassa.

Temppu on pieni, mutta kuvaava - ja kiinnostava. Ja hauskakin. Just Footballin twiitti leviää tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa kuin lappilainen autonmyynti-ilmoitus.

Jalkapallon Super Cupin loppuottelu Euroopan liigan viime kauden voittajan Sevillan ja Mestarien liigan vieneen Real Madridin välillä pelattiin tiistaina. Madridin taas täksi kaudeksi kirkastunut tähtiryhmä vei voiton 2-0. Cristiano Ronaldo teki molemmat maalit ja sai kehut, kun koko joukkueen suoritus arvioitiin hyväksi. Kesän hankinnat saksalainen Toni Kroos ja kolumbialainen James Rodriguez pelasivat hyvin ja ottivat paikkansa Ramosin, Benzeman, Balen ja muiden miljoonamiesten joukosta.

Ronaldo oli kentän kuningas, mutta ehkä hänkin oli vielä ennen ottelua epävarma asemastaan uudistuneessa joukkueessa. Kuten Just Footballin levittämä kuva osoittaa, Ronaldo seisoo joukkuekuvassa hymyttömänä ja keskittyneenä - ja selvästi Karim Benzemaa pidempänä. Ja toinen kuva korostaa, miksi näin on, vaikka esimerkiksi Wikipedia mukaan Benzema on Ronaldoa kaksi senttiä pidempi (187-185cm): Ronaldo seisoo varpaillaan!

Hämmentävä inhimillisyyden osoitus huippu-urheilijalta, joka on juuri äänestetty Men`s Health -lehdessä "Kovakuntoisimmaksi elossa olevaksi mieheksi". Sillä kuten Just Football kommentoi: "Myönnetään, me kaikki teemme noin..." Saatamme tehdäkin, mutta sortuuko samaan myös täydellinen Ronaldo?

Suomessa Ronaldon varvistuksesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.