Messi vai Ronaldo - katso yllättävä fakta kaksintaistelusta

Maailman parhaan jalkapalloilijan tittelistä kisaavat Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat viime viikkoina olleet loistavassa vireessä. Viikonloppuna sekä Real Madridin Ronaldo että FC Barcelonan tekivät joukkueilleen kolme maalia. Hattutempuissa on kuitenkin eroa...

Lionel Messin fanitili Twitterissä sen osoittaa:

Eli Ronaldo on tällä hetkellä pelannut enemmän kolmen maalin otteluja La Ligassa kuin Messi. Kaksi. Tilanne on 23 - 21 portugalilaisen hyväksi.

Mutta.

Ronaldo on saanut hattutemppuihinsa apua rangaistuspotkuista. Hän on ampunut pilkun sisään 14 kertaa niissä peleissä, joissa on tuulettanut maalia kolmesti. Messi on päässyt omaan saavutukseensa tehden vain neljä rankkarimaalia. Eli argentiinalainen johtaa hattutempputilastoa, johon lasketaan muut kuin rankkarimaalit peräti 9 - 17.

Messi ja Ronaldo ovat nykyjalkapallon kiinnostavin taistelupari. Messi, joka tuntuu keskittyvän vain peliin ja Ronaldo, joka on ottanut itselleen sivutyön myös alusasumallina. 

Äskettäin julkaistun kirjan mukaan myös tähtien välit ovat viileät. Ronaldolla väitetään olevan Messille alatyylinen lempinimi. Ronaldo on kiistänyt väitteen ja sanonut laittavansa juristin tutkimaan kirjan "tiedon" alkuperää.

Molemmat tähdet ovat jälleen ehdolla myös Vuoden parhaan jalkapalloiljan tittelin saajaksi. Kaksikon lisäksi Zürichissä 12. tammikuuta järjestettävässä gaalassa saattaa palkittuna juhlia Saksan maajoukkuemaalivahti Manuel Neuer.