Miehen G-piste - Osa 1: Näin grillaat kokonaisen kalan!

Miehen G-piste on Anakonda.fi:n netti-tv -ohjelma, jossa kokataan eikä konstailla. Katso video, kuvaaja Sami Revon hieno liikkuva ruokakuva.

Ruutupaitainen mies, joka tekee ison kaasugrillin edessä ihmeitä on Timo Kuoppamäki. Hän ei ole ammattikokki, mutta todella intohimoinen kotikokki hän on. Ja niin kuin niin monella kesäisin, myös Sony Musicissa Rokka -levymerkkiä vetävällä Kuoppamäellä miehen g-piste löytyy grillistä.

Siitä siis Anakonda.fi:n uuden ruokaohjelman nimi: Miehen G-piste. Nyt grillataan!

Toisin kuin television lukuisat kokkiohjelmat, Miehen G-Piste ei selitä eikä opeta. Suomen parhaimpiin ruokakuvaajiin kuuluva Sami Repo on loihtinut Kuoppamäen grillauksesta aivan uuden formaatin: liikkuvan ruokakuvan. Jos sitä katsoessa ei tunne himoa grillaamiseen tai syömiseen, on todennäköisesti ihan just grillannut ja syönyt.

Kuoppamäen periaate grillauksessa - ja ruuanlaitossa muutenkin - on "italialainen".

"Hyvät raaka-aineet ja niiden omat maut esille", hän sanoo.

Ei siis konstailua, vaan suoraa toimintaa.

Tämä ei tarkoita, etteikö Miehen G-Pisteessä olisi luvassa yllättäviäkin makuyhdistelmiä.

Lue Anakonda.fi:stä myös Miehen G-Pisteessä valmistettavien ruokien reseptit:

Resepti: täytetty kala ja grillatut kasvikset

KÄSITELTY 6. toukokuuta 2016 - muutettu otsikkoa ja ingressiä