Surffariversio Justin Bieberistä? - Teinitähti saapuu Suomeen

Australialainen teini-ilmiö Cody Simpson, 17, tulee Suomeen keikalle. Korvatulppia tarvitaan todennäköisesti enemmän yleisön kirkumisen kuin musiikin volyymin takia.

Helsingin Nosturissa koetaan 19. kesäkuuta konsertti, johon kiihkeimmät fanit ovat jo alkaneet laskea tuntea: Cody Simpson laulaa ja soittaa kitaraa.

Kun Justin Bieber on viime kuukausien uutisten perusteella vaihtanut kiltin teinihurmurin imagonsa paheellisempaan, tulee Simpson teinityttöjen ja ehkä muidenkin päiväunien täytteeksi kuin tilauksesta. Hän on Queenslandin uimamestari, surffari - ja Bieberiä raikkaampi ilmestys monin tavoin.

Bieberiin Simpsonilla on sellainen linkki, että hän kiersi maailmaa kanadalaistähden Believe -kiertueen lämmittelijäesiintyjänä vuonna 2012.

Entäs sitten musiikillinen lahjakkuus? Simpsonin kerrotaan olleen musiikin vietävänä jo pikkulapsesta. Hänen YouTubeen tekemänsä versiot muun muassa Justin Timberlaken hiteistä herättivät alun perin levy-yhtiöiden huomion. Viime vuonna julkaistun Surfers Paradise -albumin tekoon Simpson osallistui myös biisintekijänä.