"NIN -fanit juovat todennäköisesti yhtä paljon kaljaa kuin Jokeri-fanit"

Nine Inch Nails aloittaa tänään Helsingin Hartwall Arenan vilkkaan konserttijakson, kun kolmessa viikossa samassa hallissa esiintyvät lisäksi Justin Timberlake, Robbie Williams, Peter Gabriel, Aerosmith ja Miley Cyrus. Mutta kenen fanit kuluttavat eniten Arenan ravintoloissa? Ja pärjäävätkö he Jokerien kannattajille?

Helsingin Hartwall Arenan kiekkokausi on viime vuosina loppunut harmittavan lyhyeen sekä Helsingin Jokerien kannattajien että areenan ravintolayrittäjien kannalta. Tilkettä tileihin tulee toukokuussa kuitenkin konserttitoiminnasta, joka on Hartwall Arenan historian tähtikirkkaimpia.

Hartwall Arenan toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta heittää ennakkoarvion hallinsa ravintolayrittäjien tulevista tieneisteistä - eri artistien ja bändien fanijoukot kun koostuvat erilaisista ihmisistä.

-Jääkiekkokannattajat juovat enemmän olutta kuin Miley Cyruksen kannattajat, jotka puolestaan ostavat enemmän pop cornia, Kivisilta sanoo Anakonda.fi:lle.

-Nine Inch Nailsin -fanit juovat todennäköisesti yhtä paljon kaljaa kuin Jokeri-fanit. Justin Timberlaken fanit puolestaan juovat varmaankin enemmän samppanjaa kuin Jokerien kannattajat.

Tähän lienee myös syynä se, että Jokerien kannattajilla ei ole ollut syytä juhlia urheilullista menestystä viime vuosina.

 

FAKTA: Nine Inch Nails esiintyy Helsingin Hartwall Arenassa tänään torstaina 8. toukokuuta. Justin Timberlaken keikka on 12.5., Robbie Williamsin kaksi keikkaa 18.-19.5., Peter Gabrielin 20.5., Aerosmithin 30.5. ja Miley Cyruksen 1.6.