Keikkakalenteri kasvaa: Wailers, Jenny Wilson, Fantasy Island tulossa Suomeen

Torstaina on uutisoitu paljon kiinnostavia konserttivieraita: Ruisrock ja Flow ovat täydentäneet ohjelmistoaan, lisäksi legendaarine reggae soi elokuussa Helsingissä.
Wailers

Bob Marleyn taustayhtye The Wailers saapuu keikalle Helsingin Circukseen 20. elokuuta. Marleyn kuoltua vuonna 1981, Wailers on kiertänyt esiintymässä muun muassa Marleyn jälkikasvun kanssa. Lisäksi cv:tä koristavat satunnaiset esiintymiset tai yhteislevytykset niin Stingin, Santanan, Stevie Wonderin, Even, Jason Mrazin kuin Fugees -yhtyeenkin kanssa.

Suomen-keikalla aistit kannattaa keskittää basisti Aston Barrettiin. Tämä 67-vuotias, Family Man -lempinimellä tunnettu soittaja kuuluu Wailersin perustajiin. Hän soitti ilmeisesti kaikilla Bob Marley & The Wailersin legendaarisilla levytyksillä - ja bassohan on reggaessa soittimista kenties kaikkein olennaisin.

Turun Ruisrockiin on lisätty amerikkalainen eletropop-yhtye Future Island. Bändin tuore neljäs levy Singles on ollut kevään kehutuimpia uutuuksia. Future Island esiintyy Ruissalossa 5. heinäkuuta.

Flow on puolestaan vahvistaa entuudestaan nimekästä esiintyjäkaartiaan ruotsalaisella laulaja-lauluntekijä Jenny Wilsonilla. Wilson nähdään Helsingin Suvilahdessa 8. elokuuta.