Tohtori Höpöolo saa jatkoa: katso uusi Mötikkä -video kappaleesta Tappavan hyvännäköinen

Nyt irtoaa vapputunnelmaa pitkälle sohjoiseen kesään: Anakonda.fi jakaa Mötikkä -yhtyeen uuden Mötley Crue -tulkinnan.

Pimeimpään talveen, vappuaattoa vähälumisempaan vuodenaikaan toi valoa Mötikkä. Se on suomalaisten raskaan rockin soittajien yhtye, joka teki kuin tekikin suomenkielisen version Mötley Cruen tv-taltiointina netti-ilmiöksi nousseesta käännöskappaleesta Tohtori Höpöolo.

Ja nyt Mötikkä tulee taas! Uusi biisi on nimeltään Tappavan hyvännäköinen - no viddu, tietysti on!

Anakonda.fi jakaa vappumenon maksimoimiseksi uunituoreen videon ensimmäisenä kaikkien kävijöidensä iloksi. Jos tätä katsoessa ei kupliva humahda hattuun tavallista tehokkaammin, kannattaa Tappavan hyvännäköinen jakaa uudestaan eteenpäin... ehkäpä jollekin tappavan hyvännäköiselle vapputoverille. Tiedä vaikka pääsisi puhaltamaan muutakin kuin serpentiiniä!

Ja niille lukijoille, jotka ovat nyt snadisti pihalla kerrattakoon historia lyhyesti: ensin oli koomisen kova amerikkalaisyhtye (hajosi onneksi viime vuonna), sitten Yle Teema (yhdistyi viime viikolla valitettavasti Yle Femin kanssa) esitti bändin konsertin, johon laulujen sanat oli yllättäen suomennettu; Kalle Niemen (ihan legenda tekemään käännöksiä) työ paljasti kovimmille faneille Mötley Cruen sanoitusten typerryttävän maailman - ja hoplaa Tohtori Höpöolo ja muut biisit nousivat laajan nettihuumorin kohteeksi.

Niin laajan, että Mötikän oli synnyttävä. Ja se syntyi kun laulaja Sampsa Astala (tuottaja, muusikko: ex-Lordi, Stala & So., nykyisin soolouralla ja esiintyy Sampsa Astala & Qma -yhtyeen kanssa), basisti Hannu Voutilainen (Turmion Kätilöt -yhtyeestä, jossa tunnetaan nimellä Master Bates), rumpali Toni Suominen (The Dash) ja kitaristi Väänänen (Mørket ja The Dash) tajusivat, että heillä on jostain ulkopuolelta annettu tehtävä kuin Jake ja Elwoodilla Blues Brothersista - oli perustettava bändi. (Anakonda.fi kertoi bändin syntytarinan tammikuussa - sen voi lukea tästä.)

Mötikkä julkaisi ensin Tohtori Höpöolo -videon - ja hittihän siitäkin tuli. Sitten bändi lähti keikoille. Ja nyt se tunkee lisää mutkaa lahkeeseen: uusi video Tappavan hyvännäköinen on kuin onkin kuvattu osittain näillä keikoilla, joilta ei menoa eikä meininkiä puuttunut.

Mukana Kalle Niemen tekemät käännöstekstit!

Hauskaa vappua - olette Tappavan hyvännäköisiä!

Katso video tästä:

Lue Anakonda.fi:stä myös nämä:

Tohtori Höpöolo tosiaan tehtiin suomeksi! - Katso Mötikkä -yhtyeen hillitön veto

Näin syntyi Mötikkä - Lue tarina "Tohtori Höpöolon" takaa