Michael Jackson ja Queen yhdessä - linkki nyt julkistettuun arkistoaarteeseen!

Michael Jackson ja Freddie Mercury laulavat yhdessä! Tai lauloivat jo 33 vuotta sitten, mutta kappale julkaistaan vasta tänä syksynä. Amerikkalaismedia Rolling Stonen sivulla kappale on jo kuultavana.

Michael Jackson ja Freddie Mercury levyttivät 33 vuotta sitten kappaleen There Must Be More The Life Than This. Yhteisesitys jäi pölyttymän arkistoihin, ja Mercury julkaisi biisistä oman versionsa ensimmäiselle soololevylleen vuonna 1985.

Nyt, 22 vuotta Mercuryn ja viisi vuotta Jacksonin kuoleman jälkeen duetto saatetaan vihdoin kaikkien kuultavaksi. Kappale on mukana 11. marraskuuta julkastavalla albumilla Queen Forever.

Malttamattomimmat voivat klikata kuitenkin Rolling Stonen sivulle ja kuunnella kappaleen tästä saman tien.

- Oli kuin hän (Jackson) olisi ollut studiossa elävänä, aikoinaan kesken jääneen tallenteen julkaisukuntoon saattanut tuottaja William Orbit kommentoi Rolling Stonen mukaan.

Duetto eroaa paljon Mercuryn soololevyn versiosta: sillä There Must Be More The Life Than This kuultiin yksinkertaiseksi sovitettuna, nyt Orbit on lisännyt mukaan Queenille tyypillistä mahtipontisuutta, viuluja ja kitaroita.