Lenny Kravitzilta uutta musiikkia - katso videolinkki

Amerikkalaistähti Lenny Kravitzilta julkaistaan uusi albumi syyskuussa. Ensimmäinen maistiainen levyltä on tänään julkaistu kappale The Chamber.

Olisipa kesä jo ohi! Näin saattaa lipsauttaa moni Lenny Kravitz -fani, sillä amerikkalaisartistin kymmenes levy Strut on valmis ja se julkaistaan 19. syyskuuta.

Kesähitiksi on tyrkyllä tänään julkaistu kappale The Chamber. Sen lyriikkavideon voi käydä katsomassa täältä .

Kappale edustaa Kravitzin nopeatempoista ja tanssittavaa linjaa, se tuo mieleen 1970-luvun loppupuolen disko-vaikutteisen rockin, esimerkiksi Rolling Stonesin Some Girls -albumin ja brittibändi Ian Dury & The Blockheadsin.

Kravitzin mukaan Strut on rock -albumi, joka "käsittelee halua kaikissa muodoissa".

- Tämä albumi vei minut takaisin niihin tunnelmiin ja paikkoihin, joita rakastan musiikissa kaikkein eniten. Albumi vei minut takaisin high schoolin aikaisiin fiiliksiin. Strut on oikea rock `n `roll -levy. Se on raaka ja siinä on sielua ja sen tekeminen tapahtui nopeasti ja vaivattomasti, kertoo Kravitz levy-yhtiön tiedotteessa.

Strut -albumilla Kravitz soittaa tuttuun tapaan suurimman osan instrumenteista itse. Studiossa apuna on ollut muun muassa Rollarien, David Bowien ja Bruce Springsteenin kanssa aiemmin työskennellyt Bob Clearmountain.