Kasariklassikko uusiksi suomalaisvoimin - Duran Duran ja JS16 kohtaavat

Noin 15 vuotta sitten Bomfunk MC` sin ja Daruden kansainväliset jättihitit tuottanut JS16 on tehnyt yhdessä Erkan kanssa 2010-luvun tanssimiksauksen Duran Duranin läpimurtokappaleesta.

Kun Duran Duranin Girls On Film -single julkaistiin heinäkuussa 1981, se merkitsi yhtyeelle todellista läpimurtoa maailmanlaajuisen huomion kohteeksi. Kappaleessa oli tietysti kaikki hitin ainekset raflaavasta aiheesta tarttuvaan melodiaan ja silloin muodikkaaseen tuotantoon ja intohimoiseen esitykseen, mutta kappale sai paljon huomiota myös seksiä tihkuvan videonsa ansiosta. Sen sensuroimattoman version voi katsoa tästä.

Nyt Girls On Film on tehty uusiksi.

Asialla on suomalainen kaksikko Erkka & JS16, joka muistetaan kaikkien aikojen menestyneimpänä hittituottajana. Maine tuli hankittua vuosituhannen vaihteessa, jolloin JS16 alias Jaakko Salovaara tuotti kansainvälisestikin paljon soineet kappaleet Daruden Sandstormin ja Bomfunk MC`sin Freestylerin. Erkka on puolestaan käyttänyt aiemmin taiteilijanimeä Michael Cassette.

Uusi versio ei ole remiksaus, sillä levy-yhtiön tiedotteen mukaan myös alkuperäisestä kappaleesta muistuttavat osuudet äänitettiin uudestaan.

Voit kuunnella suomalaistulkinnan klassikosta täältä: