Flow 2015: Kuvat tyypeistä, tähdistä ja tunnelmista

Flow Festival teki viikonvaihteessa Helsingissä yleisöennätyksen: 70 000 kävijää kolmessa päivässä. Anakonda.fi kuvasi Suvilahdessa näyttävää festivaalia: villeimmän esiintyjän, parhaimman jälkiruuan - ja paljon asuihinsa panostaneita ihmisiä.

Flow on noussut pienestä edelläkävijäfestivaalista isoksi tapahtumaksi. Kunnianhimoinen asenne on kuitenkin säilynyt, mistään päin maailmaa on vaikea löytää festivaalia, joka panostaisi näin paljon ja onnistuneesti tapahtuman ohjelmaan (120 esiintyjää, tulokkaista tähtiin ja kurioisiteetteihin lähes kaikissa mahdollisissa musiikkityyleissä), juhla-alueen viihtyvyyteen ja visuaalisuuteen - sekä ruokaan, sehän on Flow` n esimerkin innoittamana noussut sisäänheittotuotteeksi lähes kaikilla suomalaisilla festareilla.

Kun tänä vuonna myös sää suosi festivaalia, osui Anakonda.fi:n kuviin paljon hyväntuulisia ihmisiä, jotka tuntuivat viettävän kaupunkikesänsä päätapahtumaa.

 

Tämän vuoden suurin legenda Suvilahdessa oli kitaristi-tuottaja Nile Rodgers, joka toi festareille Chic -yhtyeensä.

Folani ei ollut mukana alkuperäisessä Chicissä, mutta nyt onneksi oli.

Flow Festivalin huono puoli on se, että yleisön tungeksiessa isotkaan teltat eivät riitä: War On Drugs -yhtyettä joutuivat tuhannet katselemaan vain valkokankaalta.

 

Lännen-Jukka teki Flow`ssa kesän ainoan keikkansa.

Dave Lindholm.

JJukka & Jytämimmit hajosi juuri ennen esiintymistään, joten Jukka jytäsi ilman mimmejä. Yleisö ei valittanut.

 

Lokit - heistä kuulette vielä.

Samuel Herring, Future Islandsin solisti oli Flow -viikonlopun energisin esiintyjä.

Teksti ja kuvat: Pasi Kostiainen