Apulannan uusi basisti esittäytyy Kaarinassa perjantaina

Parta-Sami Lehtinen ei jatka Apulannan basistina. Mutta kuka on hänen korvaajansa? Asia selviää viimeistään Saaristo-Open -festivaaleilla.

Rock-kesän avaustapahtumiin kuuluva Kaarinan Saaristo-Open on paitsi kattaus suosittuja suomalaisia bändejä ja esiintyjiä (Erin, Kotiteollisuus, Kaija Koo ja Jukka Poika ja Apulanta perjantaina; muun muassa J. Karjalainen, Yö, Lauri Tähkä ja Scandinavian Music Group lauantaina) myös Apulannan uuden basistin ensimmäinen keikkapaikka.

Apulanta ilmoitti viime viikolla omaperäisellä tiedotteella, ettei yhtyeen kanssa vuodesta 2001 soittanut Lehtinen jatka basson varressa. Basistina ja yhtyeen vakituisena jäsenenä aluksi keikkakitaristina soitellut Lehtinen on vaikuttanut Apulannassa vuodesta 2005, Apulannan alkuperäisen basistin Tuukka Temosen eron jälkeen.

Esiintyminen Kaarinassa on Apulannan vilkkaan keikkakesän ensimmäinen.

Tällä viikolla Anakonda.fi:n Lenkillä -nettitv-ohjelman vieraana juokseva Sipe Santapukki kertoi ennen basistin vaihtumista haastattelussa, että bändi on harjoitellut tänä keväänä poikkeuksellisen paljon.

-Ja se kuuluu. Olemme paremmassa iskussa kuin koskaan, rumpali kommentoi.

FAKTA: Jarmo Katilan tänä vuonna ottamassa Apulannan promokuvassa ovat vielä Sipe Santapukki (vas.), Toni Wirtanen sekä Sami Lehtinen.